Με 6 κιλά χημικής κοκαΐνης συνελήφθη ποδοσφαιριστής στη Λευκάδα

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ποδοσφαιριστής συνελήφθη στη Λευκάδα με 6 κιλά χημικής κοκαΐνης, που είναι γνωστή και ως MDMA.

Η σύλληψη έγινε όταν ο ποδοσφαιριστής, ομάδας Γ΄εθνικής κατηγορίας, κατευθυνόταν προς το λεωφορείο της ομάδας του, που αναχωρούσε για  γειτονική περιοχή, όπου θα διεξαγόταν ποδοσφαιρικός αγώνας. Το αυτοκίνητο καταδίωκαν αστυνομικοί από την Κέρκυρα, καθώς λίγο πριν σε σήμα που του έκαναν για να σταματήσει τους αγνόησε και έφτασε μέχρι τον Αη-Μηνά.

Φτάνοντας εκεί στην κυριολεξία ο νεαρός «διακτινίστηκε» από το όχημα και πήγε σε παρακείμενο καφέ, όπου και συνελήφθη από τους άντρες της Ασφάλειας Κέρκυρας.

Αμέσως κατέφθασε η Αστυνομία Λευκάδας , η οποία προφανώς δεν είχε ενημερωθεί από τους συναδέλφους τους στην Κέρκυρα και βγάλανε όπλα! Αστυνομικοί εναντίον των αστυνομικών! Ωστόσο, έγιναν οι… απαραίτητες συστάσεις και το θέμα έληξε εκεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ,  από έλεγχο που έγινε με τα ειδικά σκυλιά στην οικία του νεαρού βρέθηκαν μεγάλες ποσότητες σκληρών ναρκωτικών. Έξι κιλά χημικής κοκαΐνης!!! Τώρα η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να διαπιστωθεί ποιος προμήθευσε τον νεαρό με τα ναρκωτικά και που θα κατέληγαν.

Πληροφορίες: lefkasnews.gr