ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για 6 μήνες από χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη λόγω μετρό – Δείτε αναλυτικά

Το απόγευμα της Τετάρτης υλοποιήθηκε η προσωρινή κυκλοφοριακή ρύθμιση στην οδό Δελφών προκειμένου να εκτελεσθούν οι εργασίες ανάσυρσης των δύο Μηχανημάτων Διάνοιξης Σηράγγων μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των σηράγγων της Βασικής Γραμμής του Μετρό.

Η κυκλοφοριακή ρύθμιση προβλέπεται να διαρκέσει έξι μήνες και συγκεκριμένα:

  • Επαναφέρεται η αμφίπλευρη κίνηση στο τμήμα της οδού Δελφών μεταξύ οδών Μάρκου Μπότσαρη και Γεωργίου Δροσίνη και διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της οδού Δελφών από την οδό Πέτρου Συνδίκα έως την οδό Γεωργίου Δροσίνη.

  • Δίνεται κίνηση των αυτοκινήτων αμφίπλευρα στην οδό Γεωργίου Δροσίνη.

Για την διευκόλυνση των οδηγών, η κίνηση που γινόταν προς τα Ανατολικά απ’ ευθείας δια της οδού Δελφών, θα πραγματοποιείται πλέον μέσω της οδού Δελφών μετά την διασταύρωση με οδό Μάρκου Μπότσαρη – οδός Γεωργίου Δροσίνη – στον κυκλικό κόμβο της Πέτρου Συνδίκα – δια της οδού Πέτρου Συνδίκα στην οδό Δελφών.

Η κίνηση προς το κέντρο της πόλης θα μπορεί να πραγματοποιηθεί, είτε από την οδό Δελφών – δια της οδού Σόλωνος – οδού Μάρκου Μπότσαρη – κατάληξη στην οδό Δελφών, είτε από την οδό Δελφών – δια της οδού Σόλωνος – κυκλικός κόμβος Πέτρου Συνδίκα – δια της οδού Γεωργίου Δροσίνη – με κατάληξη την οδό Δελφών πριν από την οδό Μάρκου Μπότσαρη.