ΕΙΔΗΣΕΙΣ
eastwood

Κλιντ Ίστγουντ υπέρ Ντόναλντ Τραμπ

Συνέντευξη στο περιοδικό Esquire παραχώρησε ο θρύλος του αμερικανικού κινηματογράφου Κλιντ Ιστγουντ. Κεντρικό θέμα του; Οι επικείμενες εκλογές στις ΗΠΑ.

Και ως γνήσιος οπαδών των Ρεπουμπλικανών, ο «βρώμικος Χάρι» δήλωσε ότι αν έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στη Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ, σίγουρα θα ψήφιζε τον εκκεντρικό μεγιστάνα για πρόεδρο των ΗΠΑ. Και αυτό παρότι δεν στήριξε ανοιχτά την υποψηφιότητα του Τραμπ, όπως είχε κάνει το 2012 με τον τότε υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών Μιτ Ρόμνεϊ.

«Ξέρετε, ο Τραμπ είναι ρατσιστής τώρα επειδή μίλησε γι’ αυτόν τον δικαστή. Και ναι, είναι ανόητο να το λες, δηλαδή να είσαι προκατειλημμένος από το γεγονός πως ο τύπος γεννήθηκε από Μεξικανούς γονείς ή κάτι παρόμοιο. Έχει πει πολλά χαζά πράγματα. Όπως και όλοι τους. Και οι δύο πλευρές. Αλλά όλοι -ο Τύπος και όλοι- λένε «αυτός είναι ρατσιστής» και κάνουν μεγάλη φασαρία γύρω από αυτό. Επιτέλους ξεπεράστε το (σ.σ.: «Just fucking get over it» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε). Είναι μια θλιβερή στιγμή για την Ιστορία», είπε αρχικά ο Ιστγουντ.