ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κληρώνει σε Champions και Europa League για τις τέσσερις ελληνικές ομάδες

Κληρώσεις σήμερα, Παρασκευή, για Champions League και Europa League με τον Ολυμπιακό να μπαίνει πρώτος στη κληρωτίοδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής συλλογικής διοργάνωσης. Στις 13:00 πραγματοποιείται στη Νιόν η κλήρωση για τα play offs και οι «ερυθρόλευκοι», θα βρουν στο διάβα τους μία εκ των Καραμπάγκ, Ριέκα, Αστάνα, Σλάβια Πράγας και Χάποελ Μπερ Σεβά.


Μόνος ισχυρός ο ΠΑΟΚ στην κλήρωση του Europa

Μονάχα ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί στους ισχυρούς της σημερινής κλήρωσης (στις 14:00) για τα play-off του Europa League, με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να παίρνουν θέση στους αδύνατους. Η νίκη-πρόκριση της Μπράγκα με 2-1 στην παράταση απέναντι στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, επέτρεψε στους Πορτογάλους να πάρουν θέση μεταξύ των ισχυρών. Ο Παναθηναϊκός περίμενε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, αφού μέχρι τότε, έξι ισχυροί είχαν αποκλειστεί.

Ετσι δημιουργήθηκαν τέσσερα υπογκρουπ. Η ΑΕΚ θα βρει στο δρόμο της μία εκ των Μίλαν (Ιταλία), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Κράσνονταρ (Ρωσία), Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο) και Αούστρια Βιέννης (Αυστρία).

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπιλμπάο (Ισπανία), Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Μπράγκα (Πορτογαλία), Έβερτον (Αγγλία) και Μίντιλαντ (Δανία).

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μία εκ των Βιντεότον (Ουγγαρία), Σερίφ (Μολδαβία), ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), Ουτρέχτη (Ολλανδία), Ντομζάλε (Σλοβενία) και Όστερσουντ (Σουηδία).

Πηγή:in.gr