ΕΙΔΗΣΕΙΣ
paok-aek

Και τώρα ο τελικός με τον ΠΑΟ στην Τούμπα για την πρώτη θέση

Στο 0-0 έμειναν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, με το δικέφαλο της Αθήνας να μένει εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης στη διαδικασία των πλέι οφ, και το δικέφαλο της Θεσσαλονίκης να κοιτάει πλέον την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ στην Τούμπα που αποκτά πλέον χαρακτήρα τελικού.

Ο ΠΑΟΚ αν κι έμεινε με δέκα παίχτες από τον πρώτο ημίχρονο, μετά την αποβολή του Τζαβέλλα στο 32ο, να αντέχει στην πίεση των κιτρινόμαυρων. Στο 49ο λεπτό η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες το σκορ δεν άλλαξε.

Έτσι πλέον ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη ή ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό στην τελευταία αγωνιστική ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους προκριματικούς του Champins League.

ΑΕΚ (Νίκος Παναγιωτάρας): Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον (75′ Πλατέλλας), Μάνταλος, Μπακάκης, Μπαρμπόσα, Πέκχαρτ

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης (59′ Μαλεζάς), Κάτσε, Χαρίσης (65′ Τσίμιροτ), Μακ, Ροντρίγκες (90′ Σκόνδρας), Αθανασιάδης