ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ινδία: Βουλευτής χτύπησε υπάλληλο της Air India με το σανδάλι του!

Οι αεροπορικές εταιρείες της Ινδίας απαγόρευσαν σε βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος να πετά στο εξής μαζί τους, σε μία ένδειξη διαμαρτυρίας μετά την απίστευτη πράξη του.

Η υπόθεση είναι αν μη τι άλλο φαιδρή. Όταν ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Ravindra Gaikwad έβγαλε το σανδάλι του και άρχισε να χτυπάει υπάλληλο της Air India, έπρεπε να φανταστεί ότι θα υπάρχουν συνέπειες.

«Τον χτύπησα 25 φορές με το σανδάλι μου γιατί ήταν αλαζόνας και δεν κατάφερε να μου βρει θέση business class σε πτήση της Air India» παραδέχτηκε ο θερμόαιμος βουλευτής.

Η απάντηση της εταιρείας αλλά και της Ένωσης των Αεροπορικών Αερογραμμών της χώρας ήταν άμεση: «Θεωρούμε ότι μία τέτοια επίθεση σε οποιονδήποτε υπάλληλό μας είναι επίθεση απέναντι σε όλους μας και σε όλους τους πολίτες αυτής της χώρας που εργάζονται σκληρά» ανέφεραν σε κοινή τους επιστολή οι αεροπορικές εταιρείες.

Τι συνέβη

Η ιστορία ξεκίνησε όταν ο βουλευτής αρνήθηκε να κατέβει από το αεροπλάνο, όταν αυτό προσγειώθηκε στο Δελχί, επειδή σύμφωνα με αυτόν, δεν του είχαν επιρτρέψει να ταξιδέψει με business class.

Ωστόσο, υπάλληλος της εταιρείας του διευκρίνισε ότι δεν υπήρχαν business class σε αυτή την πτήση, άρα κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο.

Τότε ο βουλευτής έβγαλε το σανδάλι του και ξέσπασε στον 60χρονο υπάλληλο, αρνούμενος να ζητήσει συγνώμη. Έλεγε δε ότι «Είμαι μέλος του κυβερνώντος κόμματος και δε θα ανεχθώ τέτοια προσβολή. Θα υποβάλλω τα παράπονά μου στις αρμόδιες αρχές».

Επειδή ο βουλευτής επέμεινε μάλιστα στην εγωιστική του στάση και δε ζήτησε συγνώμη ούτε την επόμενη μέρα, η Air India και 5 ακόμα ιδιωτικές εταιρείες προχώρησαν στον αποκλεισμό του από τις πτήσεις τους.

Μάλιστα η Air India ακύρωσε και το εισιτήριο επιστροφής του βουλευτή και έτσι πλέον είναι αναγκασμένος να επιστρέψει με τρένο στην πόλη Maharastra.

Το παρελθόν του βουλευτή και οι αντιδράσεις

Ωστόσο, ο Ravindra Gaikwad είναι γνωστός θερμόαιμος. Έχει ήδη στο ενεργητικό του επτά υποθέσεις εναντίον του, έχοντας κριθεί μεταξύ άλλων ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Πολλοί ήταν οι χρήστες του Twitter, που πρότειναν να του απαγορευτεί η είσοδος και στα τρένα και να γυρίσει με τα πόδια ο βουλευτής.

Ωστόσο, την απίστευτη αυτή πράξη καταδίκασε και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας, Jayant Sinha, ο οποίος έγραψε στο Twitter ότι θα γίνει έρευνα και θα παρθούν ανάλογες αποφάσεις.