ΕΙΔΗΣΕΙΣ
katerina-stefanidi-stibos-alma-epi-konto

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η σημαιοφόρος στην τελετή λήξης

Η ΕΟΕ ανακοίνωσε ότι η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι η σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, μετά από κλήρωση που έγινε με τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στους κρίκους Λευτέρη Πετρούνια να είναι ο έτερος υποψήφιος.

Με την Άννα Κορακάκη να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ο Λευτέρης Πετρούνιας, που έμεινε Βραζιλία για το γκαλά της γυμναστικής, ήταν ο βασικός υποψήφιος για να κρατήσει την Ελληνική Σημαία στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά όμως το Χρυσό μετάλλιο της Στεφανίδη, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προτίμησε την λύση της κλήρωσης ανάμεσα στα δύο «χρυσά παιδιά» μας και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να είναι η τυχερή.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

Σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, αύριο Κυριακή 21 Αυγούστου, θα είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η επιλογή προέκυψε έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Κατερίνας Στεφανίδη και του χρυσού Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια, στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής, παρουσία μελών του αρχηγείου.

(Πηγή: Reuters / ATHIT PERAWONGMETHA)