troxaia_pyrgos

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα λογω του του 5ου Διεθνούς Ποδηλατικού

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Σήμερα Κυριακή 25-09-2016, στο πλαίσιο τέλεσης του 5ου Διεθνούς Ποδηλατικού Διημέρου θα εφαρμοστούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Από ώρα 04:00 και μέχρι πέρατος του αγώνα, δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση, εκεί όπου αυτή δεν απαγορεύεται στις οδούς Νικολάου Γερμανού, Τσιμισκή, Σαλαμίνος, λεωφόρο Νίκης και στην Πλατεία Λευκού Πύργου.

-Από ώρα 09:00 και μόνο για τον απολύτως αναγκαίο χρόνο, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων αρχικά στη λεωφόρο Νίκης και σταδιακά και στις υπόλοιπες οδούς της προηγούμενης παραγράφου.

-Για τις υπ’ όψιν ρυθμίσεις έχει ενημερωθεί ο ΟΑΣΘ και σε περίπτωση κυκλοφορίας των λεωφορείων του, θα προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των γραμμών που επηρεάζονται.

-Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω περιοχές κατά τις ώρες της εκδήλωσης, να απομακρύνουν εγκαίρως τα σταθμευμένα οχήματά τους από τις ανωτέρω οδούς, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

-Επιπλέον εφιστάται η προσοχή των πεζών που θα κινούνται στο κέντρο της πόλης να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και να μην εισέρχονται στο δρομολόγιο του ποδηλατικού αγώνα.

-Για τις παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει εκδοθεί σχετική Απόφαση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

-Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.