ΕΙΔΗΣΕΙΣ
drone

Η… εξέλιξη του selfie stick – Ενα drone που σας ακολουθεί και παίρνει τις καλύτερες φωτογραφίες (Φωτό)

Τα τελευταία χρόνια οι selfies έχουν γίνει κάτι παραπάνω από μόδα. Λίγο καιρό μετά την εμφάνιση τους, ήρθε και το κατάλληλο εξάρτημα που διευκολύνει στο τράβηγμα τους. Το γνωστό selfie stick που συναντάμε συχνότατα στους δρόμους.

Για κάποιους ενοχλητικό, για κάποιους… απαραίτητο, το selfie stick μπήκε απότομα στις ζωές μας. Από ο,τι φαίνεται όμως, δεν θα αργήσει να αντικατασταθεί από κάτι πολύ ανώτερο. Πόσο καλύτερο θα ήταν αν αντί για ένα απλό κοντάρι, η φωτογραφία τραβιόταν από ένα drone που βρίσκεται σε απόσταση που ορίζει ο χρήστης του;

Από την στιγμή που οι selfies έχουν έρθει για να… μείνουν, το τράβηγμα τους εξελίσσεται σε επιστήμη. Το νέο gadget για τα σύγχρονα self-portrait είναι ένα drone κυλινδρικού σχήματος, απολύτως αυτόματο και με κάμερα υψηλής ανάλυσης. Ενας προσωπικός… ιπτάμενος φωτογράφος.

Αφού το οδηγήσετε σε μια συγκεκριμένη θέση, αυτό περιμένει υπομονετικά μέχρι να πάρετε την κατάλληλη πόζα για να σας τραβήξει. Ακόμα όμως και να αλλάξετε άποψη, το drone είναι προγραμματισμένο ώστε να σας ακολουθεί, σε απόσταση 3 μέτρων, μέχρι να του δώσετε την εντολή να σας τραβήξει.

Οπως φαίνεται, η τέχνη των selfie έχει πλέον γίνει… επάγγελμα, με εξελιγμένα τεχνολογικά προϊόντα να το στηρίζουν. Φυσικά, η τιμή του drone είναι ιδιαίτερα τσουχτερή, αφού φτάνει στα 349 δολάρια.

 

03_iot_drone_in_hand_1024x1024-1280x576