ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Ελένη Μενεγάκη μελαχρινή στους δρόμους της Αθήνας αλά Miley Cyrus!

Αγνώριστη, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι η Ελένη Μενεγάκη, η οποία βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας μεταμφιεσμένη σε μελαχρινή μουσικό του δρόμου, παρέα με τον επίσης αγνώριστο, Μάρκο Σεφερλή.

Οι δυο τους, προφανώς για τις ανάγκες της εκπομπής «Ελένη», βρέθηκαν στην Ερμού και έδωσαν μια μουσική παράσταση για τους περαστικούς. Μεταμφιεσμένοι και οι δυο, παίζανε τουμπερλέκι, χτυπούσαν το ντέφι και μάλιστα η παρουσιάστρια έριξε και ένα τσιφτετέλι, όταν αποκαλύφθηκε στους περαστικούς.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Βίντεο και φωτογραφίες ανέβηκαν στα προσωπικά τους social media, προκειμένου να προωθήσουν την πρωτότυπη αυτή η ιδέα, λίγο πριν την πρεμιέρα της παρουσιάστριας στον Alpha.

Δεύτερος από αριστερά ο Μάρκος Σεφερλής και δίπλα του η… μελαχρινή Ελένη Μενεγάκη 

Όμως το κόνσεπτ δεν είναι και τόσο πρωτότυπο, καθώς η Miley Cyrus και ο Jimmy Fallon είχαν προλάβει την ιδέα κάποιους μήνες νωρίτερα. Φορώντας και εκείνη μελαχρινή περούκα μεταμφιέστηκε σε μουσικό του δρόμου και μαζί με τον διάσημο παρουσιαστή τραγούδησαν για το κόσμο στη στάση του Μετρό 47-50th Street στη Νέα Υόρκη, ερμηνεύοντας μαζί το τραγούδι «Jolene». Φυσικά όταν έγιναν τα αποκαλυπτήρια επικράτησε ένας μικρός χαμός.