ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ποιό μήνυμα προσπαθεί να στείλει η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την νέα φωτογράφηση της;

Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, μία από τι σημαντικότερες παρουσιάστριες αλλά και μία από τις πιο επιδραστικές Ελληνίδες της τηλεόρασης.

 

Πριν λίγες μέρες φωτογραφήθηκε για την νέα καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού της Estee Lauder. Μάλιστα, το νέο Pink Ribbon Bracelet είναι δια χειρός Δούκα Χατζηδούκα, ο οποίος υποστηρίζει την καμπάνια, σχεδιάζοντας το φιλανθρωπικό βραχιόλι για 13η συνεχόμενη χρονιά.

Η ωραία Ελένη συμμετέχει στην καμπάνια για πέμπτη φορά και μιλά στο περιοδικό People και στην Ζένια Σώρου για τον σημαντικό αυτό ρόλο που ανέλαβε για ακόμη μία χρονιά: “Κάθε χρόνο τα αποτελέσματα της καμπάνιας και η ανταπόκριση του κόσμου είναι τόσο συγκινητικά που δεν θα μπορούσα να μη συμμετέχω για μία ακόμα φορά. Όλα αυτά τα χρόνια, όπως μας ενημερώνει και το “Άλμα Ζωής”, η καμπάνια έχει καταφέρει να ευαισθητοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό γυναικών να ασχοληθούν με την υγεία τους και να ενημερωθούν για το τι πρέπει να κάνουν για να προστατεύσουν τον οργανισμό τους¨.