ΕΙΔΗΣΕΙΣ
?

Ηλεκτρονική Αθηνών: Το κατάστημα που άνοιξε για να…κλείσει (φωτό)

Δαπανήθηκαν προφανώς δεκάδες χιλιάδες ευρώ προκειμένου το κεντρικό κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών που βρισκόταν στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, να μεταφερθεί μερικές δεκάδες μέτρα παρακάτω στη συμβολή της οδού με την Ι.Δραγούμη.

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας, επένδυσαν στην μετεγκατάσταση, ελπίζοντας πως ο νέος χώρος, σε ένα πλήρως ανακαινισμένο νεοκλασσικό κτίριο, στο οποίο παλαιότερα λειτουργούσε τράπεζα, θα προσελκύσει περισσότερους καταναλωτές.

Όλα αυτά έγιναν μόλις λίγους μήνες πριν. Τέλη του 2015, το κατάστημα λειτουργούσε στη νέα διεύθυνση, ωστόσο η όποια αισιοδοξία του εργοδότη και των υπαλλήλων, για την επένδυση αυτή, έπεσε στο κενό πριν από μερικές μέρες.

Με την πτώχευση της εταιρείας, τα στόρια του καταστήματος που άνοιξαν, ούτε 5 μήνες πριν, έκλεισαν, αφήνοντας από έξω και πελάτες, αλλά και τους εργαζόμενους, πολλοί από τους οποίους απασχολούνταν για χρόνια στην Ηλεκτρονική Αθηνών.

Και τα ασημί και κόκκινα μπαλόνια που προσέδιδαν εορταστική διάθεση και αυτό το κλίμα αισιοδοξίας, μένουν εκεί μέχρι σήμερα, σαν κάποιο κακόγουστο ειρωνικό αστείο.

?

?

?