ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίθεση Σαββίδη στον Ολυμπιακό και στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο

Δηλώσεις – φωτιά έκανε γι΄ άλλη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σε συζήτηση που είχε με Ελληνες δημοσιογράφους που ταξίδεψαν στη Μόσχα με αφορμή την εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μίλησε με σκληρή γλώσσα για τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ενώ εκδήλωσε την επιθυμία «να βασανίζεται για χρόνια το αθηναϊκό ποδόσφαιρο». Επίσης αναφερόμενος στα όσα διαδραματίζονται εδώ και χρόνια στο ποδόσφαιρο της χώρας τόνισε πως «θα τελειώσουν με άσχημο τρόπο».

Η κουβέντα με τους εκπροσώπους του Τύπου έγινε χθες το βράδυ με τον Ιβάν Σαββίδη να αναφέρεται στα γεγονότα του τελευταίου ντέρμπι, Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Τι να πω για όσα συνέβησαν. Δεν έχω λόγια. Εγώ φοβάμαι μόνο τον Χριστό και τον εαυτό μου. Αυτοί προκαλούν, αλλά όλα αυτά θα τελειώσουν πολύ άσχημα. Γι’ αυτό εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η μοναδική σωστή ομάδα στην Ελλάδα. Και 90 χρόνια από τώρα, όσα τα χρόνια που ο ΠΑΟΚ παιδεύτηκε και βασανίστηκε μέχρι σήμερα, θέλω να βασανίζεται το αθηναϊκό ποδόσφαιρο».

Μίλησε και για τις διακοπές που έγιναν από τον Αρετόπουλο: «Έντεκα λεπτά παράταση-κοροϊδία. Πρώτα πλησιάζει ο διαιτητής και λέει φύγετε και μετά λέει όχι επιστρέψτε!».