ΕΙΔΗΣΕΙΣ
KALLONES HOLYWWOD

Δύο καλλονές του Χόλιγουντ ψηφίζουν Ελλάδα για το καλοκαίρι

Φέτος το καλοκαίρι η Ελλάδα είχε την τιμητική της στις προτιμήσεις των διάσημων ανά τον κόσμο. Είναι περιττό να απαριθμήσουμε ποιοι σταρ του Χόλιγουντ επισκέφθηκαν για πρώτη ή πολλοστή φορά τη χώρα μας, προκειμένου να απολαύσουν τον ήλιο, τα μαγευτικά τοπία και τη θάλασσα, καθώς η λίστα δεν θα έχει τελειωμό. Αυτές τις ημέρες δύο όμορφες κυρίες του Χόλιγουντ έρχονται να προστεθούν σε εκείνους που ήρθαν Ελλάδα και ξετρελάθηκαν. 

Η Jessica Chastain,αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα και ζει τις δικές της στιγμές χαλάρωσης κάνοντας βόλτα στο ιστορικό κέντρο. Μάλιστα, η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία από το Ηρώδειο, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Το μυαλό μου εξερράγη. Πόση ομορφιά!»

Η  Jessica Chastain

Η Jessica Chastain, με 22 ταινίες μόνο την τελευταία πενταετία στο ενεργητικό της, θεωρείται μία από τις πιο ανερχόμενες σταρ της βιομηχανίας του θεάματος.

Πέρυσι την είδαμε να περισυλλέγει τον αδέσποτο αστροναύτη Matt Damon στην ταινία «Διάσωση» του Ridley Scott. Εκεί όμως που ξεχώρισε και έγινε πασίγνωστη, ήταν όταν υποδήθηκε τη δολοπλόκα και βίαιη Lucille στο γοτθικό ρομάντζο «Πορφυρός Λόφος» του Μεξικανού σκηνοθέτη Guillermo del Toro.

Η δεύτερη κυρία που επέλεξε Ελλάδα αυτές τις ημέρες είναι η ταλαντούχα και σέξι ηθοποιόςKatheryn Winnick. Η Katheryn είναι γνωστή από τη σειρά του History Channel, «Vikings» και έχει αρκετούς άντρες θαυμαστές, καθώς το καλλίγραμμο κορμί της έχει απαθανατιστεί αρκετές φορές σε σέξι και αισθησιακές πόζες.

Η Katheryn Winnick

Η ηθοποιός, ανέβασε στο Instagram της, εικόνα από τη Σαντορίνη, καθώς ρεμβάζει τη θέα που κόβει την ανάσα, λέγοντας χαρακτηριστικά και λιτά στη λεζάντα: «Σαντορίνη, είσαι όμορφη».

Η Katheryn στη σειρά «Vikings»