KANIE WEST

Ο Κάνιε Γουέστ ανοίγει καταστήματα ρούχων και παπουτσιών -Θα τα κλείσει ύστερα από τρεις ημέρες!

Ο ράπερ και σχεδιαστής μόδας Κάνιε Γουέστ πρόκειται να ανοίξει αυτό το Σαββατοκύριακο 21 καταστήματα σε διάφορες πόλεις τα οποία θα πωλούν προϊόντα από την σειρά του «Η ζωή του Πάμπλο».

Ο 39χρονος σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν έκανε την ανακοίνωση μέσω Twitter, ανεβάζοντας έναν χάρτη με τις πόλεις που θα λειτουργήσουν τα καταστήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, την Αυστραλία, την Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμανία, τη Νότιο Αφρική και την Σιγκαπούρη.

Αν και ο ίδιος δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με τη Vogue τα καταστήματα θα μείνουν ανοιχτά μόνο για τρεις ημέρες και η ακριβής τοποθεσία τους θα ανακοινωθεί 24 ώρες πριν το άνοιγμά τους μέσω της ιστοσελίδας του μουσικού.

Προς το παρόν ο Γουέστ βρίσκεται σε περιοδεία στις ΗΠΑ για την προώθηση του άλμπουμ του «Η ζωή του Πάμπλο», αν και είναι πλέον ένας περιζήτητος σχεδιαστής μόδας.

Μάλιστα τα αθλητικά παπούτσια Yeezy Γουέστ έχουν δεκαπλασιάσει την αρχική τους τιμή και η μεταπώλησή τους φτάνει ακόμα και τις 4.000 δολάρια.

Τον περασμένο Μάρτιο στη Νέα Υόρκη όπου λειτούργησε ένα κατάστημα του ράπερ πωλώντας προϊόντα από την σειρά Πάμπλο πολλοί ήταν αυτοί που περίμεναν επί ώρες στην ουρά για να αποκτήσουν ένα κομμάτι από τη σειρά των ρούχων.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)