astunomia-peripoliko-elas

Διαβάστε τι «λαβράκια» έπιασαν οι αστυνομικοί σε μία ημέρα στην Κεντρική Μακεδονία

Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς σε βάρος ενός 48χρονου ημεδαπού καθώς και άγνωστων δραστών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών. Ειδικότερα, από τη συνεργασία των προαναφερόμενων αστυνομικών με τους αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκαν προχθές (02-02-2016) το μεσημέρι σε αποθήκη φύλαξης αγροτικών προϊόντων ιδιοκτησίας του 48χρονου σε περιοχή της Λάρισας, μεταλλικές πόρτες, αντικείμενα και εργαλεία τα οποία αφαιρέθηκαν από άγνωστους δράστες το 2013 από ανενεργή βιοτεχνία επεξεργασίας και τυποποίησης κρεάτων στο Κιλκίς ιδιοκτησίας ενός 47χρονου. Η αξία των αφαιρεθέντων αντικείμενων σύμφωνα με τον 47χρονο ανέρχεται στις 75.000 ευρώ.

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών κλοπή χρηματικού ποσού από Ι.Χ.Φ. όχημα 40χρονης ημεδαπής στα Γιαννιτσά. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος βραδινές ώρες της 22-01-2016 παραβίασε παράθυρο του Ι.Χ.Φ. της 40χρονης και αφαίρεσε την τσάντα της που περιείχε το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα. Στην κατοχή του 25χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ που αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχο του.

Συνελήφθη προχθές (02-02-2016) το πρωί στον Πολύγυρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας 60χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος του 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκιδικής για έκδοση ακάλυπτης επιταγής, σύμφωνα με τις οποίες επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

Συνελήφθη χθες (03-02-2016) σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, ένας 62χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 169 γραμμαρίων, 1 ηλεκτρονική ζυγαριά και 1 κινητό τηλέφωνο.