ΕΙΔΗΣΕΙΣ
peripoliko-astunomia-arxeiou

Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν 2 άτομα σε Κιλκίς και Χαλκιδική

Συνελήφθη χθες (15-02-2016) το μεσημέρι στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, μία 20χρονη ημεδαπή για απόπειρα ληστείας σε βάρος μίας 48χρονης. Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται να συλληφθούν εντός ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας και οι δύο συνεργοί της. Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 15-02-2016, οι προαναφερόμενοι, αφού εισήλθαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στην οικία της 48χρονης, την απείλησαν με μαχαίρι ζητώντας της χρήματα. Η 48χρονη συνεπλάκη μαζί τους, οι οποίοι διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Συνελήφθη χθες (15-02-2016) το μεσημέρι στον Άγιο Νικόλαο Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Νικολάου, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους, για αντίσταση.

Τέλος, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου περίπτωση κλοπής χρηματικού ποσού σε βάρος 85χρονου. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 24χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, την 21-12-2015 στο Λιτόχωρο Πιερίας ο προαναφερόμενος ως πλανόδιος πωλητής, αφαίρεσε μαζί με συνεργό του, ένα πορτοφόλι από τον 85χρονο, που περιείχε χρηματικό ποσό