ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δέκα περιπτώσεις κλοπών εξιχνιάστηκαν σε Κιλκίς και Καβάλα!

Εξιχνιάστηκαν 10 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών από επιχειρήσεις σε περιοχές του Κιλκίς και της Καβάλας.

Ταυτοποιήθηκαν δύο αδέλφια, ηλικίας 53 και 51 ετών, και ένας 35χρονος, όλοι τους Έλληνες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Στόχοι των δραστών ήταν επιχειρήσεις, αγροκτήματα και μία κτηνοτροφική μονάδα.

Η συμμορία δρούσε από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Φεβρουάριο του 2017. Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι το παραπάνω χρονικό διάστημα, οι δράστες ενέχονται συνολικά σε 10 περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών, από τις οποίες οκτώ στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς και δύο σε περιοχή της Καβάλας.

Αφαίρεσαν χρηματικά ποσά, χρηματοκιβώτιο, ηλεκτρικά εργαλεία και μηχανήματα, καθώς και άλλα αντικείμενα με τη συνολική λεία τους να υπολογίζεται στις 41.500 ευρώ.

Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ένα από τα παραπάνω αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των κλοπών.

Ο 51χρονος είναι ήδη έγκλειστος καταστήματος κράτησης για παρόμοια αδικήματα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.