ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Για τα Παιδιά “indigo “η αλλιώς.. τα χαρισματικά παιδιά.

Ο Γιώργος Σαρδέλης Δάσκαλος Reiki –indigo Healer μας μιλά στην εκπομπή Υγεία και Ευ Ζην και την Πωλίνα Πετκάκη

Πολλοί επιστήμονες της ψυχολογίας και γενετικής  εκτιμούν ότι από τη δεκαετία του 1970 και μετά άρχισαν να γεννιούνται παιδιά με ιδιαίτερες μεταφυσικές ικανότητες, με ιδιαίτερες συμπεριφορές σε πολιτικοκοινωνικά προβλήματα και να αντιλαμβάνονται τη ζωή με διαφορετικούς τρόπους.

Τα παιδιά αυτά ονομάστηκαν «indigo, παιδιά – κρύσταλλα και παιδιά Ουράνια Τόξα». Θεωρούνται ότι είναι προπομποί νέας ανθρωπότητας και ότι ήρθαν στη Γη με συγκεκριμένη αποστολή.  Όπως γράφουν οι …. «ειδικοί» τα παιδία indigo αναγνωρίζονται:

  • Από τα ασυνήθιστα μεγάλα, διαυγή μάτια τους,
  • Υπερβολικά έξυπνα,
  • Πρώιμα αναπτυγμένα παιδιά
  • Εκπληκτική μνήμη
  • Εξελιγμένη συνείδηση

Αναφέρονται ως «χαρισματικά παιδιά», αλλά πιστεύω ότι χαρισματικοί άνθρωποι υπήρχαν πάντοτε στο κόσμο και θα υπάρχουν.

Η αύρα των “Indigo

Είναι τα χρωματιστά παιδιά όχι στο σώμα αλλά στην αύρα τους που είναι λουλακί ή με όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου και γι αυτό πήραν το όνομα indigo. Όλα γύρο μας, τα φυτά, τα δένδρα, τα ζώα, τα μέταλλα, οι άνθρωποι συνθέτονται από ενέργεια και περιβάλλονται από ένα ενεργειακό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Το φυσικό Σώμα του ανθρώπου περιβάλλεται από εφτά ενεργειακά πολύχρωμα σώματα, δηλαδή την Αύρα  που είναι ζωτικής σημασίας και είναι αόρατη δια γυμνού οφθαλμού (εκτός από πολύ πνευματικούς ανθρώπους) και έχει φωτογραφηθεί με τις ειδικές συσκευές Κίρλιαν.

Η πρώτη γενιά: ¨Παιδιά indigo¨

Ο Αμερικανός μυστικιστής Έντγκαρ Κέυση  περίπου το 1942 είχε”προφητέψει” ότι μία νέα γενιά ανθρώπων θα έρχονταν στη Γη, που θα βοηθούσαν στην εξέλιξη της ανθρωπότητας και μιλούσε για τη γενιά των «γαλάζιων παιδιών», των Indigo.

Οι «νέες ψυχές» προικισμένες με ιδιαίτερες μεταφυσικές ιδιότητες άρχισαν να αυξάνοντα τη δεκαετία του 1970. Ενδιαφέρονται για το φυσικό περιβάλλον, την ειρήνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα και δεν συμβιβάζονται εύκολα με όσους δεν συμφωνούν μαζί τους.

Η δεύτερη γενιά: ¨Παιδιά – Κρύσταλλα¨ – Crystal

Τα παιδιά – Κρύσταλλα πάλι σύμφωνα με «μαρτυρίες και θεωρίες ειδικών…..» άρχισαν να ενσαρκώνονται στη δεκαετία του 1980…. Ενώ τα «παιδιά Indigo» εμφανίστηκαν οργισμένα, θυμωμένα και αντιδραστικά θέλοντας να κάνουν γρήγορα την νέα αρχή για την αλλαγή της ανθρωπότητας, τα «Παιδιά – Κρύσταλλα» ήταν πιο ήπια, υπομονετικά, γαλήνια, χαμογελαστά, με θεραπευτικές ικανότητες. Αγαπούν την φύση, τα ζώα και τους κρυστάλλους.

Η παραψυχολόγος  Νάνσι Αν Τέιπ το 1982 έγραψε στο βιβλίο της «Κατανοήστε τη ζωή σας μέσα από τα χρώματα» και μιλούσε ότι άρχισαν να γεννιούνται όλα και περισσότερα παιδιά με το λουλακί χρώμα. Ακολούθησαν τα  βιβλία της Ντιόν Φόρτσιουν και του Κρύον και τα παιδία με το Λουλακί χρώμα άρχισαν να γίνονται γνωστά σε όλο τον κόσμο.

Άρχισε λοιπόν η εμπορευματοποίηση των παιδιών «Indigo» από τους εκδοτικούς οίκους μέχρι ταινίες στο κινηματογράφο όπως το 2003 « Indigo» και άλλες…..

 

Η Τρίτη γενιά: ¨Παιδιά – Ουράνια Τόξα ¨ – rainbow

Λένε ότι αυτή η νέα γενιά  άρχισε να ενσαρκώνεται το 2000 και θα συνεχίσουν μέχρι το 2030. Η αύρα τους τώρα είναι πιο λαμπερή και ακτινοβολεί με όλα τα χρώματα του Ουράνιου Τόξου.

Λέγεται ότι οι ψυχές αυτές ενσαρκώνονται για πρώτη φορά στη Γη και πολλά από τα παιδιά αυτά έχουν υπερψυχικές ιδιότητες που μπορούν να βλέπουν άλλες διαστάσεις ή να αντιλαμβάνονται αγγελικές παρουσίες και άλλες ουράνιες οντότητες.

Αστρολογία και τα παιδιά Indigo.

Δεν θα μπορούσε να λείψει και η αστρολογία για να δώσει τη δική της ερμηνεία για τα παιδιά με το Λουλακί χρώμα. Έτσι λοιπόν τη  περίοδο 1984 με 1988: Ο Ουρανός βρίσκεται στον Τοξότη, ο Ποσειδώνας στον Αιγόκερω και ο Πλούτωνας στο Σκορπιό. Τα παιδιά “Indigo” που γεννήθηκαν αυτά τα χρόνια ήταν πιο φιλόδοξα, πειθαρχημένα, με υψηλή διορατικότητα και ηγετικές δεξιότητες.

Τα παιδιά αυτά γεννήθηκαν με ιδιαιτερότητες που οφείλονται σε πλανητικές συνθήκες κατά τη στιγμή της σύλληψης τον μήνα Αύγουστο του 1982 επαναλαμβάνονται κάθε 343 χρόνια. Τα παιδιά αυτά θα προσπαθούσαν την αναγέννηση του Ελληνισμού.

Οι δύο όψεις του νομίσματος 

Από καταβολής κόσμου βγαίνουν χαρισματικοί άνθρωποι. Είναι αυτοί που συνεισφέρουν στη κοινωνία, στο πολιτισμό, στα γράμματα, στις τέχνες, στις θεραπείες. Είναι αυτοί που έχουν  «δώρα της φύσης» και πρέπει να τα μοιράζονται με τους συνανθρώπους τους. Είναι αυτοί που έχουν μεγάλη πνευματικότητα, ανεπτυγμένη διαίσθηση, την ενόραση, την τηλεπάθεια κλπ.

Πράγματι εδώ και 200 χρόνια περίπου γεννιούνται παιδιά  Indigo και σε αυτό ευνοούν και αστρολογικός συνδυασμός Πλανητών που συνυπάρχουν κάποιες δεκαετίες, όπως του Ουρανού, Ποσειδώνα, Πλούτωνα και του Quaoar. Ειδικά για τα indigos του 1983 ο Πλούτωνας και ο Quaoar είναι οι δείκτες αυτής της γενιάς.

Τα παιδιά indigo είναι ευαίσθητα και θέλουν ειδική μεταχείριση, έχουν συναίσθημα μικρού παιδιού και σκέπτονται ως ώριμοι άνθρωποι. Οι γονείς τους έχουν υψηλές προσδοκίες και τα υπερφορτώνουν με άγχος και στρες. Αντί να απευθυνθούν σε κάποιον «ειδικό θεραπευτή» φέρονται και οι ίδιοι ως indigo δημιουργώντας ανεπανόρθωτα προβλήματα στα παιδιά τους.

Η χώρα μας βγάζει παιδιά indigo, αλλά δεν μπορεί να τους αξιοποιήσει…… και φεύγουν από τη Χώρα μας, όπου το εκεί «σύστημα» γνωρίζει πώς να τους αντιμετωπίσει για να προσφέρουν . Το ερώτημα είναι, αν εκπαιδευτούν για «κακό σκοπό»….. τότε τι γίνεται

Ήταν μία προσέγγιση για τα παιδιά με τη Λουλακί Αύρα.