ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Football Soccer - Leicester City v Southampton - Barclays Premier League - The King Power Stadium - 3/4/16
Leicester City manager Claudio Ranieri celebrates after Wes Morgan (not pictured) scores their first goal
Action Images via Reuters / Carl Recine
Livepic
EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Βρετανία: Tα ονόματα του Ρανιέρι και των παικτών της Λέστερ σε δρόμους της πόλης

Ένα ιδιαίτερο δώρο έχει σκεφτεί ο Δήμαρχος του Λέστερ, Πίτερ Σούλμπι, σε περίπτωση που οι «αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρι, κατακτήσουν τον τίτλο στην Premier League, προοπτική που πλέον φαίνεται πιο πιθανή από ποτέ.

Δώδεκα πόντοι ή διαφορετικά τέσσερις νίκες , χωρίζουν τη Λέστερ από το ποδοσφαιρικό «θαύμα» . Και τότε ο Δήμαρχος της πόλης έχει προγραμματίσει να τιμήσει αυτή την ομάδα , με την ονομασία κάποιων από των δρόμων της πόλης, με τα ονόματα των πρωταγωνιστών της απίστευτης ομάδας.

«Το Λέστερ έχει ήδη τιμήσει αστέρια του αθλητισμού στο παρελθόν, όπως αποδεικνύεται με την περίπτωση του Γκάρι Λίνεκερ, που «έδωσε» το όνομά του σε δρόμο («Lineker Road»). Δεδομένου ότι και σε αυτή την περίπτωση θα είναι μια ομάδα της πόλης, θα έχουμε την οδό Βάρντι, τον δρόμο Σμάιχελ και την οδό Ρανιέρι,» είπε χαρακτηριστικά.