ΕΙΔΗΣΕΙΣ
antetokounmpo

Αντετοκούνμπο: «Προσπαθω να τους πείσω για την Εθνική!»

Καλεσμένοι σε εκπομπή του OTE TV και του Βασίλη Σκουντή, ήταν το απόγευμα της Τρίτης (19/4) οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ο Γιάννης, απαντώντας στο επίμαχο ερώτημα για το αν αυτό το καλοκαίρι θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική μας ομάδα το προσεχές καλοκαίρι, εξέφρασε την μεγάλη επιθυμία του δώσει το «παρών», εξηγώντας όμως ότι ο τελευταίος λόγος ανήκει στους Μιλγουόκι Μπακς.

«Δεν εξαρτάται μόνο μένα. Εχει να κάνει με τα πάντα. Εκανα μια κουβέντα με τους ανθρώπους των Μπακς και τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας. Αυτοί (σ.σ. οι Μπακς) έχουν ένα πλάνο για μένα το καλοκαίρι. Προσπαθώ με τον τρόπο μου να τους εξηγήσω και να τους πείσω πόσο σημαντικό είναι για μένα να αγωνιστώ με την Εθνική. Εγώ θέλω πάντως», είπε αρχικά ο «Κούνμπο» για να συνεχίσει: «Λίγο έχει να κάνει με εμένα. Εχει να κάνει και με τη θέση που παίζω γιατί είναι κάτι καινούργιο. Θα είμαι πόιντ γκαρντ και όλα θα ξεκινάνε από μένα. Επίσης έχει να κάνει και με το συμβόλαιό μου. Οταν γυρίσω και πάλι στο Μιλγουόκι τον Μάιο θα κάνω και πάλι μια κουββέντα με τους Μπακς να δώ τι ακριβώς θέλουν ακριβώς από μένα».

Ενώ κατέληξε: «Ακόμη καλά καλά δεν έχει βγει η προεπιλογή (σ.σ. της Εθνικής). Προσπαθώ να αρπάξω την ευκαιρία και να πάω στους Ολυμπιακούς. Δεν υπάρχει κάτι μεγαλύτερο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα εκεί».

Πηγή: ethnos