ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκκληση για βοήθεια προς τους πρόσφυγες από την ομάδα του World Party (video-φωτό)

Να βάλουν το δικό τους μικρό «λιθαράκι» στην κινητοποίηση που βρίσκεται σε εξέλιξη για την ανακούφιση των προσφύγων που περνούν από τη χώρα μας, αποφάσισαν τα μέλη της ομάδας του World Party.

Όπως είπε στο Press724.gr ο Γιώργος Λέντζας, η ομάδα βλέποντας όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, αποφάσισε να κινητοποιηθεί και να βοηθήσει με όσα μέσα διαθέτει τους πρόσφυγες, για να διευκολυνθούν όσο το δυνατόν περισσότερο, συγκεντρώνοντας τρόφιμα, ρουχισμό και φάρμακα. «Ο Έλληνας πάντα έδειχνε την αλληλεγγύη και τη στήριξη του» είπε ο Γιώργος, αναφέροντας πως η ανθρωπιστική βοήθεια που θα συγκεντρωθεί θα πακεταριστεί και θα μεταφερθεί από τους ίδιους στο νησί της Λέσβου το βράδυ της Κυριακής, προκειμένου να διανεμηθεί με τη βοήθεια των εκεί συλλογικοτήτων.

Η ομάδα του Word Party, Σάκης Τανιμανίδης, Γιώργος Μαυρίδης, Θοδωρής Πλακίδης, Γιώργος Λέντζας, Αργύρης Κουρτίδης, Γιάννης Κελλίδης, φιλοξενείται στο φουαγιέ του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, σε χώρο που παραχώρησε ο δήμος και θα συγκεντρώνει τη βοήθεια μέχρι και την Κυριακή, από τις 10πμ έως τις 8μμ. Ήδη, η ανταπόκριση του κόσμου, κατά τις πρώτες ώρες της δράσης είναι συγκινητική, με την ομάδα να ελπίζει πως θα συγκεντρώσει ικανή ποσότητα βοήθειας, μέσα σε 3 μέρες.

Δείτε τι δήλωσε σχετικά ο Γιώργος Λέντζας:

Μέσα από τη σελίδα τους στο Facebook, καλούν τον κόσμο να ρίξει μια προσεκτική ματιά στα προϊόντα ανάγκης, προκειμένου να μη συγκεντρώνονται πράγματα που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Ιατρικές Ανάγκες:

Ισοθερμικές κουβέρτες
Αντισηπτικό/Αποστειρωτικό [ ιδανικά Sterilium ]
Ασπιρίνες-Θερμαντικές κρέμες
Θερμόμετρα

Ρουχισμός:

Κουβέρτες
Αθλητικά παπούτσια
Sleeping bags
Aδιάβροχα
Παντελόνια
Μπουφάν
Κάλτσες και εσώρουχα

Προμήθειες φαγητού / σίτισης:

Κονσέρβες [ όχι χοιρινό ]
Ρύζι-ζυμαρικά
Μικρά μπουκάλια νερού [ 500ml ]
Χυμοί-[ ατομικές συσκευασίες ]
Κρουασάν-μπισκότα
Μπάρες δημητριακών-βρώμη

world-party-prosfyges2 world-party-prosfyges world-party-prosfyges4