ΕΙΔΗΣΕΙΣ
mpiskota-suskeuasia

Ύποπτος εντοπίστηκε μέσω… μπισκότων

Ένα πακέτο με μπισκότα «πρόδωσε» έναν ύποπτο στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με τις αρχές να το εκμεταλλεύονται για να τον εντοπίσουν.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, την Πέμπτη ένας μοτοσικλετιστής δεν υπάκουσε στα σήματα αστυνομικών και επιτάχυνε προσπαθώντας να διαφύγει, όταν του ζητήθηκε να κάνει στην άκρη μετά από μία σειρά παραβάσεων του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ο μοτοσικλετιστής Τζότζεφ Κοπφ ανέπτυξε ταχύτητα και, παρά την καταδίωξη που ακολούθησε, κατόρθωσε να διαφύγει -προσωρινά όπως αποδείχθηκε.

Αφού εγκατέλειψαν την προσπάθεια να τον ακολουθήσουν, οι αστυνομικοί με τη βοήθεια περαστικών εντόπισαν κάτω από ένα κάλυμμα τη μοτοσικλέτα, η θερμοκρασία της οποίας μαρτυρούσε ότι είχε μόλις χρησιμοποιηθεί.

Χωρίς όμως να έχουν προλάβει να κρατήσουν στοιχεία για τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής, οι αξιωματικοί της αστυνομίας δεν μπορούσαν να αποδείξουν ότι επρόκειτο για το όχημα του Κοπφ, μέχρι τη στιγμή που θυμήθηκαν ότι στην προσπάθειά του να διαφύγει, ο μοτοσικλετιστής πέταξε στον δρόμο ένα κουτί με μπισκότα.

Δυστυχώς για τον Κοπφ, τα συγκεκριμένα μπισκότα πωλούνταν από μόλις ένα κατάστημα στην ευρύτερη περιοχή, με τον ιδιοκτήτη του και τις κάμερες ασφαλείας να επιβεβαιώνουν ότι ο ύποπτος πριν από λίγη ώρα αγόρασε τη συγκεκριμένη λιχουδιά.

Ο Κοπφ εντοπίστηκε, λαμβάνοντας κλήση για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, αλλά και επειδή επιχείρησε να ξεφύγει από τις αρχές.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, τα συγκεκριμένα μπισκότα είναι τόσο νόστιμα που ο Κοπφ θα έπρεπε να τιμωρηθεί και επειδή τα πέταξε…