penthouse

Όλα είναι εντάξει! Το Penthouse δεν αναστέλλει την έντυπη έκδοσή του

Το περιοδικό Penthouse διαψεύδει την είδηση που κυκλοφόρησε πριν από ορισμένες ημέρες, σύμφωνα με την οποία αποφάσισε την αναστολή της κυκλοφορίας της έντυπης έκδοσης.

Η είδηση που δημοσίευσε πρώτο το CNBC, ανέφερε μάλιστα πως επρόκειτο να συνεχίσει τη λειτουργία του αποκλειστικά διαδικτυακά.  Σύμφωνα με τη διευθύντριά του, Kelly Holland, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι αλήθεια.

Πράγματι το ανδρικό περιοδικό λανσάρει νέο digital στήσιμο και ανανεώνει τις προσφορές του στο διαδίκτυο, όπως είναι επίσης αλήθεια πως απολύθηκαν 20 υπάλληλοί του από τα γραφεία του στη Νέα Υόρκη. Το τελευταίο όμως συνέβη απλώς και μόνο εξαιτίας της μεταφοράς των γραφείων του Penthouse στο Λος Άντζελες.

AdTech Ad

Η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση την περασμένη Παρασκευή της οποίας ο τίτλος ήταν εκείνος που δημιούργησε την παρεξήγηση. «Το περιοδικό Penthouse γίνεται ψηφιακό» σημείωνε σε αυτόν και εξηγούσε πως «στο μέλλον τα τεύχη του περιοδικού αναμένεται να κυκλοφορούν ψηφιακά, σε άτομα που έχουν συνδρομή». Παρόλα αυτά πουθενά στην ανακοίνωση δεν αναφερόταν η παύση της έντυπης έκδοσης. «Ίσως η ανακοίνωση τύπου να έπρεπε να εξηγεί πως το Penthouse λανσάρει ψηφιακή πλατφόρμα σε συνδυασμό με την έντυπη έκδοσή του» συμπλήρωσε η διευθύντρια.

Πάντως η Holland παραδέχεται πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα επέλθει το τέλος της έντυπης κυκλοφορίας. «Πότε; Δεν το γνωρίζω. Πάντως για την ώρα, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να εκδίδουμε το περιοδικό».

 

Πηγή: CNN