2016-09-03 ΦΩΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Χτύπημα της Αστυνομίας σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες (02-09-2016), στην περιοχή των Αμπελοκήπων, έπειτα από μεθοδική έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, 53χρονος ημεδαπός, μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, είχε ως ρόλο την παραλαβή, αποθήκευση και περαιτέρω διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και σε βάρος του, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, στην οικία του, αλλά και σε αποθηκευτικό χώρο που διατηρούσε στους Αμπελόκηπους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 9 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 4 κιλών και 422 γραμμαρίων
  • Μικροποσότητα κάνναβης και
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές και τις συνεννοήσεις του.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα στη σύλληψη δύο εμπόρων ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, στην περιοχή των Αμπελοκήπων, παρουσία δικαστικής Αρχής, βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για δύο άντρες 28 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 

  • 56 γραμμάρια ηρωίνης
  • 448 γραμμάρια κάνναβης
  • Μικροποσότητα κοκαΐνης
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
  • Αναδιπλούμενο στιλέτο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.