ΕΙΔΗΣΕΙΣ
SMITHS

Τransgender ηθοποιός ισχυρίζεται πως ο Will Smith και η σύζυγός του είναι ομοφυλόφιλοι!

Σάλος στο Hollywood μετά τις φήμες που διέρρευσε ηθοποιός της transgender κοινότητας για τον Will Smith και τη σύζυγό του Jada Pinkett, τους οποίους κατηγόρησε για «λευκό γάμο», αποκαλύπτοντας πως ο λόγος που έληξε ο πρώτος γάμος του διάσημου ηθοποιού ήταν επειδή η πρώτη του σύζυγός τον έπιασε «στα πράσα» με άλλον άνδρα.

 

AdTech Ad

Η Alexis Arquette ανήρτησε λοιπόν στο facebook της, το εξής ποστ:

«Όταν η Jada δηλώσει Gay και ο γενειοφόρος άνδρας της παραδεχτεί πως ο πρώτος του γάμος τελείωσε όταν εκείνη τον έπιασε με τον Sugar Daddy του Benny Medina… τότε θα τους ακούσω.  Ο Will έκανε ολόκληρο θέμα στην ταινία Six Degrees of seperation (Απρόσκλητος επισκέπτης, ο τίτλος της στα ελληνικά) όταν χρειάστηκε να φιλήσει σε μια σκηνή τον Anthony Rap. Έπεισε το σκηνοθέτη να γυρίσει τη σκηνή με πλάνο από το πίσω μέρος του κεφαλιού του, ώστε να μην είναι εμφανές το άγγιγμα των χειλιών που δεν υπήρξε ποτέ. Οι ομοφυλόφιλοι έχουν εχθρούς. Παραμονεύουν σε κλειστές ντουλάπες (από την έκφραση out of the closet, που υποδηλώνει την δημόσια παραδοχή κάποιου πως είναι ομοφυλόφιλος). Το να βγαίνεις δημόσια για τη σεξουαλική σου ταυτότητα είναι υγεία. Είσαι είτε μαζί μας, είτε απέναντί μας. Αποφάσισε. Σήμερα».

Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού, η οποία έχει εμφανιστεί σε μια σειρά από επιτυχημένες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές (Pulp Fiction, Η κούκλα του σατανά, Californication, Τα Φιλαράκια κτλ), έπεσαν σαν κεραυνός και αναπαράχθησαν ταχύτατα σε όλες τις αμερικανικές ιστοσελίδες, ενώ λίγο αργότερα η Arquette κατέβασε την επίμαχη ανάρτηση.

Ο Benny Medina είναι μάνατζερ ορισμένων από τους πιο επιτυχημένους αστέρες στο τραγούδι όπως η Jennifer Lopez και η Mariah Carey. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως υπήρξε παραγωγός στην κωμική σειρά, «Πρίγκιπας του Μπελ Ερ», που ανέδειξε τον Will Smith. Η πρώτη σύζυγός του ηθοποιού, που αναφέρεται στο ποστ είναι η Sheree Zampino. Ο γάμος τους έληξε το 1995, ενώ μαζί είχαν αποκτήσει ένα παιδί, τον Trey Smith που είναι επίσης ηθοποιός.

Για όλα φταινε τα Όσκαρ

Όλα ξεκίνησαν από την αντίδραση της Pinkett στις υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ, η οποία προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων, καθώς σε αυτές δεν υπήρξε ούτε ένας μαύρος υποψήφιος. Η πρωταγωνίστρια του Gotham, με βίντεό της, εξαπέλυσε επίθεση στους υπεύθυνους της αμερικανικής ακαδημίας κινηματογράφου, συμπλέοντας με το πλήθος αντιδράσεων που καταλογίζουν ρατσιστική, μεροληπτική συμπεριφορά στις επιλογές των υποψηφίων για τα βραβεία.

«Σήμερα είναι η επέτειος των γενεθλίων του Martin Luther King και δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ: «Δεν είναι καιρός εμείς οι έγχρωμοι να συνειδητοποιήσουμε πόση δύναμη, επιρροή έχουμε, ώστε να μην έχουμε ανάγκη να ζητάμε να μας προσκαλέσουν κάπου;» σημείωσε πριν από δύο μέρες στο βίντεο η ηθοποιός. «Το να επαιτούμε για αναγνώριση, ή ακόμη και να τη ζητάμε, μειώνει την αξιοπρέπεια, μειώνει τη δύναμή μας. Και είμαστε αξιοπρεπείς άνθρωποι και είμαστε δυνατοί. Οπότε αφήστε την Ακαδημία να φτιάξει εκείνους με όλη τη χάρη και την αγάπη και ας φτιάξουμε εμείς τους εαυτούς μας, διαφορετικά».