KIM BASINGER

Ποιον ρόλο θα υποδυθεί η Kim Basinger στο sequel του «50 Αποχρώσεις του Γκρι»;

Προετοιμαστείτε να γνωρίσετε τη γυναίκα που μύησε τον Christian Gray (Jamie Dornnan), τον κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι», στα μυστικά του σαδομαζοχιστικού σεξ.

Πρόκειται για μια ώριμη μυστηριώδη γυναίκα, με το παρατσούκλι «Κυρία Ρόμπινσον» (από τη γνωστή ταινία «Ο Πρωτάρης») που δίδαξε στον έφηβο Christian τα μυστικά του έρωτα όταν ήταν ακόμη έφηβος. Και ποια καλύτερη για να υποδυθεί αυτήν την σαγηνευτική (σύμφωνα με τα βιβλία) προσωπικότητα, από την σέξι ηθοποιό Kim Basinger;

Σύμφωνα με το E!News, η 62χρονη θα εμφανιστεί στο πολυαναμενόμενο sequel της ταινίας «50 Αποχρώσεις του Γκρι» στον ρόλο της Elena Lincoln, της γυναίκας που ζηλεύει παθολογικά η πρωταγωνίστρια Anastasia Steele (Dakota Johnson) για τον ρόλο που είχε διαδραματίσει στο παρελθόν του Christian.

Η επιλογή της Kim Basinger για να υποδυθεί την «Κυρία Ρόμπινσον» έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους φαν της ταινίας αλλά και της τριλογίας βιβλίων που βασίστηκε το φιλμ, κυρίως λόγω της εμπειρίας που έχει η όμορφη ηθοποιός σε ταινίες kinky ερωτικού περιεχομένου. Εξάλλου, ως πρωταγωνίστρια των «9 1/2 Εβδομάδων» η Basinger είχε μείνει αξέχαστη στους σινεφίλ ανά την υφήλιο για τις αντισυμβατικές σκηνές σεξ που είχε γυρίσει με τον τότε συμπρωταγωνιστή της, Mickey Rourke.