ΕΙΔΗΣΕΙΣ
tzixantistes

Το ISIS παρακινεί τζιχαντιστές στη Γερμανία να χτυπήσουν το γραφείο της Μέρκλ!

Με αναρτήσεις στο διαδίκτυο οι τζιχαντιστές καλούν τους μουσουλμάνους στην Γερμανία να εξαπολύσουν επιθέσεις όμοιες με αυτές στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Ακόμη δεν έχει συνέλθει η διεθνής κοινότητα από το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες το ISIS προτρέπει με αναρτήσεις στο διαδίκτυο προς τους μουσουλμάνους της Γερμανίας να μιμηθούν τα «αδέλφια» τους στο Βέλγιο.

Φωτογραφίες και ανάλογα σχόλια αποτελούν τις δημοσιεύσεις τους καλώντας έτσι τους υποστηρικτές τους που ζουν στην Γερμανία να επιτεθούν σε κτίρια όπως η καγκελαρία και το πολυσύχναστο αεροδρόμιο Κολωνίας – Βόννης.

Σε μία από τις φωτογραφίες εικονίζεται ένας μαχητής να στέκεται κοντά στο αεροδρόμιο Κολωνίας – Βόννης ενώ η λεζάντα αναφέρει: «Αυτό που τα αδέλφια σας στο Βέλγιο μπόρεσαν να κάνουν, μπορείτε να το κάνετε και εσείς».

Σε άλλη φωτογραφία εικονίζεται η καγκελαρία στο Βερολίνο να τυλίγεται στις φλόγες:

Η τρίτη φωτογραφία απεικονίζει ένα τζετ Tornado, της γερμανικής πολεμικής αεροπορίας, περιτριγυρισμένο από γυναικόπαιδα με πρόσωπα γεμάτα στο αίμα.

Εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας της Γερμανίας (BKA) δήλωσε: «Είμαστε ενήμεροι γι’ αυτό το υλικό και οι ειδικοί διενεργούν έλεγχο. Είναι σαφές ότι η Γερμανία βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς τρομοκρατίας και ότι επιθέσεις θα μπορούσαν να συμβούν, αλλά το υλικό αυτό δεν αλλάζει την αξιολόγηση των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνουμε».

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ αποκάλυψε ότι εκατοντάδες Γερμανοί πολίτες, που επέστρεψαν από πεδία μάχης στο πλευρό τρομοκρατικών οργανώσεων στην Συρία και στο Ιράκ, αποτελούν «εν δυνάμει τρομοκράτες».