ΕΙΔΗΣΕΙΣ
diethnes_panepistimio

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος στηρίζει την οικογενειακή επιχείρηση

Αναγνωρίζοντας τις μοναδικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα μία οικογενειακή επιχείρηση, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οικογενειακή Επιχείρηση: το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη», την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016 στις 16:30 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του πανεπιστημίου.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συμμετοχή του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη στην εκδήλωση, ο οποίος μαζί με τον γιο του Στέλιο θα μοιραστεί με το κοινό την δική του εμπειρία για την οικογενειακή του επιχείρηση ‘Κτήμα Κυρ-Γιάννη’. Ανάλογο ενδιαφέρον θα έχουν και οι εκπρόσωποι οικογενειακών επιχειρήσεων, όπως η κα Κωνσταντίνα Κυργίδου (Νίτροφαρμ Α.Ε.) και ο κ. Ηρακλής Ζησιμόπουλος (Όμιλος Τουριστικών Επιχειρήσεων Semeli) που θα παρουσιάσουν τις δικές τους εμπειρίες.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Καθ. Κώστας Ανδριόπουλος, Καθηγητής Καινοτομίας & Επιχειρηματικότητας Cass Business School, City University of London, Διευθυντής ΠΜΣ ‘MSc in Management’, Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Οι οικογενειακές επιχειρήσεις αποτελούν την σπονδυλική στήλη της ελληνικής οικονομίας, δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους και κληρονομούνται από γενιά σε γενιά, προσδίδοντάς τους έναν μακροπρόθεσμο επιχειρηματικό ορίζοντα. Θεματικές όπως, συνεργασία των γενεών, διαδοχή, τρόποι συνεργασίας, εμπιστοσύνη, επιτυχία κ.α. θα καλυφθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών MSc in Management. Για περισσότερες πληροφορίες για το Διεθνές Πανεπιστήμιο και την εκδήλωση μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.ihu.edu.gr.