ΕΙΔΗΣΕΙΣ
PARISI MODA

Τί φόρεσαν οι Γαλλίδες στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι;

Για να παρακολουθήσεις όλα τα σόου και να παρευρεθείς σε όλα τα πάρτι της εβδομάδας μόδας του Παρισιού, σημαίνει περίπου ένας μήνας προετοιμασίας πριν και πάρα πολλά ρούχα στην βαλίτσα σου.

Fashionistas από όλο τον κόσμο που βρέθηκαν στο Παρίσι και παρακολούθησαν τα σόου της Chanel, του Luis Vuitton, Balmain, Saint Laurent, Valentino, Hermes, Dior, Celine κ.α, για τα οποία χρειάστηκαν φυσικά διαφορετικά ρούχα.

Το μαύρο χρώμα γενικά κυριάρχησε στο «μουντό» Παρίσι, ενώ τα παντελόνια φορέθηκαν σε όλες τους τις εκδοχές. Κοντά, φαρδιά, στενά, ψηλόμεσα με σκίσιμο ή χωρίς, τζιν ή με prints, αποδείχθηκαν το αγαπημένο item των γυναικών.

Κάθε ένα fashion girl κρατούσε και μία επώνυμη τσάντα, όπου οι περισσότερες δεν είναι από τα συνηθισμένες κομμάτια των οίκων, με αποτέλεσμα να μην ξέρουμε ποια μας πρωτοάρεσε.

Πάντως ο «γαλλικός» αέρας φάνηκε και στο street style της πόλης, με vintage και ροκ σύνολα να κυριαρχούν από την μία και από την άλλη, all time classic κομμάτια να μας θυμίζουν κάτι από…Γαλλία του 1940.