ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνάντηση του Άρη Φωκά με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ Στέλιο Παππά

Στις διαδικασίες που θα οδηγήσουν στην καλύτερη λειτουργία του ΟΑΣΘ, με γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Άρης Φωκάς και ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Στέλιος Παππάς.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού, παρουσία και του διευθύνοντα συμβούλου, Σάββα Παναγιωτίδη. Μεταξύ άλλων ο κ. Φωκάς ενημερώθηκε για την κατάσταση που επικρατούσε παλαιότερα στον ΟΑΣΘ, αλλά και για τις διαδικασίες εξυγίανσης χρόνιων προβλημάτων, ενώ παράλληλα συζητήθηκαν και μέτρα που συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Φωκάς ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, το οποίο σε βάθος τριετίας θα εφαρμόζεται σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές της Θεσσαλονίκης, ενώ τα οφέλη από τη χρήση του θα είναι ακόμη μεγαλύτερα μετά και την ολοκλήρωση του Μετρό.

Από την πλευρά του ο κ. Παππάς τόνισε ακόμη πως ένας από τους στόχους του Οργανισμού είναι να αποκατασταθεί και η εμπιστοσύνη μεταξύ των επιβατών και των οδηγών στα λεωφορεία, αλλά και των ελεγκτών, που φαίνεται πως είχε πληγεί τα τελευταία χρόνια.

«Είμαστε Θεσσαλονικείς, γνωρίζαμε τα προβλήματα που είχε ο ΟΑΣΘ και θέλουμε όλοι καλύτερες παροχές υπηρεσιών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Φωκάς. Παράλληλα, ενημερώθηκε και για τη μεγάλη απήχηση που είχε το μέτρο της μη καταβολής κομίστρου από ανέργους. «Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα γιατί πρέπει όλοι να βρισκόμαστε δίπλα στους ανέργους», πρόσθεσε ο ίδιος.