ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκούρα τα πράγματα για τον Carrey: Τα τελευταία μηνύματα της πρώην του πριν αυτοκτονήσει τον «καίνε»!

Περιπλέκεται κι άλλο η υπόθεση της αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του Jim Carrey. Η αγωγή που θέλει τον ηθοποιό ηθικό αυτουργό στην αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του Cathriona White στην αρχή θεωρήθηκε από τα media μια ακόμη προσπάθεια αφαίμαξης χρημάτων από έναν σταρ. Με τον βρετανικό τύπο να βγάζει στη δημοσιότητα τα σπαρακτικά μηνύματα μεταξύ του Jim Carrey και της White πριν εξαφανισθεί και αυτοκτονήσει, η υπόθεση φαίνεται πως δεν θα είναι καθόλου εύκολη για τον αστέρα του Hollywood.

«Δεν είμαι δραματική Jim, για αυτό σε παρακαλώ σταμάτα. Μην μου λες τι είμαι και τι δεν είμαι. Το υπενθυμίζω στον εαυτό μου διαρκώς. «Cat, να είσαι γεμάτη με καλές σκέψεις και καλές ευχές να αισθάνεσαι αγάπη και άσε μακριά το μίσος και τον πόνο'» έγραψε στο τελευταίο sms η πρώην σύντροφος του διάσημου ηθοποιού.

Ο Carrey και το περιβάλλον του εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι πρόκειται για έναν επιμελημένο εκβιασμό από τον εν διαστάσει σύζυγό της White, τον άντρα που κατέθεσε μήνυση στον ηθοποιό για φόνο εξ αμελείας.

Ο Marc Barton υποστηρίζει ότι ο 54χρονος ηθοποιός χρησιμοποίησε «τα χρήματα και το κοινωνικό του status» για να προμηθευτεί παράνομα και να της διαθέσει τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που την οδήγησαν στον θάνατο.

Στα έγγραφα που κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο Barton, δηλώνει ότι ο Carrey έδωσε στην White τα φάρμακα αν και ήξερε ότι ήταν επιρρεπής στην κατάθλιψη και είχε στο παρελθόν αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.