ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σήμερα το τελευταίο αντίο στην 33χρονη μητέρα και τον αγγελούδι της

Σήμερα Τετάρτη 1 Μαρτίου, θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος στη Πτολεμαΐδα, καθώς συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στην άτυχη 33χρονης μητέρα και του 3χρονου παιδιού της που έχασαν με τόσο τραγικό τρόπο στο δυστύχημα της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας.

Το θανατηφόρο τραγικό τροχαίοι δυστύχημα, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν η Porsche του διαδόχου της αυτοκρατορίας των Jumbo έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης στις 12:00 το μεσημέρι. Τραγική φιγούρα, ο σύζυγος της 33χρονης Αποστολίας και πατέρας του μικρού Παύλου, που σώθηκε από θαύμα καθώς είχε βγει από το όχημα δευτερόλεπτα πριν.

Η νεαρή γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της Υπάτιο και το μωρό του, ταξίδευαν στη γενέτειρα τους για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα. Η μοίρα όμως τους επιφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι…

«Αγάπη μου γλυκιά καλό σου παράδεισο να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω… Σας λατρεύω», έγραψε ο τραγικός άντρας στη γυναίκα του για τελευταία φορά.