ΕΙΔΗΣΕΙΣ
polo-ellada-italia

ΡΙΟ 2016 – Πόλο: Εκτός ημιτελικών η Εθνική, έχασε από την Ιταλία

Όνειρο απραγματοποίητο αποδείχθηκε ο στόχος των ημιτελικών για την Εθνική ομάδα Ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε στον προημιτελικό από την Ιταλία με 5-9 και θα παίξει την Πέμπτη (21:10) με την Ισπανία για τις θέσεις 5-8, ενώ η ομάδα του πρώην ομοσπονδιακού προπονητή, Σάντρο Καμπάνια, θα αντιμετωπίσει τη Σερβία για μια θέση στον τελικό.

Όπως έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν σε κρίσιμα παιχνίδια, η επίθεση ήταν ο τομέας που πρόδωσε την ελληνική ομάδα και της κόστισε μια ήττα που κάλλιστα θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Η «γαλανόλευκη» ήταν πολύ νευρική, ενώ ο πολύπειρος Τεμπέστι ήταν ανίκητος κάτω από τα δοκάρια της «σκουάντρα ατζούρα».

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν 4-1 και 6-2, η Ελλάδα μείωσε έως το 4-6 αλλά δέχθηκε αμέσως γκολ και κάπου εκεί τελείωσαν όλα… Για την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου σκόραραν οι, Φουντούλης 2,Μουρίκης 2, Βλαχόπουλος και για το συγκρότημα του Καμπάνια οι, Φιλιόλι 3, Αϊκάρντι 2, Ντι Φούλβιο, ΠρεσούτιΝόρα και Τζίτο.