ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Π. Πολάκης: Η γυναίκα μου δέχεται απειλητικά μηνύματα

Για απειλητικά μηνύματα που δέχεται η σύζυγός του έκανε λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας στο 2ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πολάκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία χαρακτήρισε για ακόμη μία φορά «βοθροκάναλα», ενώ ανέφερε προς τους συνέδρους του μείζονος κόμματος της συμπολίτευσης ότι «έχουμε πόλεμο».

«Τα βοθροκάναλα έδειξαν ότι δεν μίλησα σε μια πρώην καρκινοπαθή. Όλα αυτά δείχνουν ότι έχουμε πόλεμο», είπε στην ομιλία του, προσθέτοντας ότι εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα η σύζυγός του δέχεται απειλητικά μηνύματα, «πάρε μαύρα ρούχα για τον άντρα σου και τον γιo σου», ενώ κάλεσε «να τελειώνει η κλάψα, τώρα κυβερνάμε, που σημαίνει συγκρουόμαστε, που σημαίνει αλλάζουμε την πραγματικότητα που ζούμε».

Συμπλήρωσε ακόμη ότι «δεν πρόκειται ένα σύστημα ριζωμένο 70 χρόνια στη διαπλοκή και στις πελατειακές σχέσεις να σου πει «περάστε», θα σε πυροβολήσουν με 45άρι, «αν βαστάς βασιλικό και τσι ραντίζεις» δεν θα κάνεις τίποτα».

Ο κ. Πολάκής κατέληξε προειδοποιώντας τους συνέδρους ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ «ο πολιτικός χρόνος δεν είναι άπειρος».