ΕΙΔΗΣΕΙΣ
gast3

«Πελμένι, απάκι, πατσάς και ντουντουρμάς», η γεύση στη Θεσσαλονίκη

«Χαρτογραφούμε το γαστρονομικό τοπίο της Θεσσαλονίκης με μια σειρά νέων γαστρονομικών περιπάτων που ξεκινούν την Πέμπτη 31 Μαρτίου. Πελμένι, απάκι, πατσάς και ντουντουρμάς»! Αυτός είναι ο νέος, απίθανος, διασκεδαστικός περίπατος από την Thessaloniki Walking Tours.

Όπως ενημερώνει:

Στην πρώτη μας εξόρμηση τρυπώνουμε σε χώρους και κουζίνες που δεν φαντάζεστε περπατώντας σε δρόμους πάνω από την Εγνατία.

Γεύσεις που αγαπάμε, οι οποίες ανασύρουν τις γαστρονομικές μας αναμνήσεις αλλά και γεύσεις που γνωρίσαμε πρόσφατα και τις αγαπήσαμε επίσης, συνθέτουν ένα ξεχωριστό τοπίο με ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ, αρώματα και άφθονες ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτά.

Στην διαδρομή μας θα γνωρίσουμε γεύσεις από την Ρωσία, την Κρήτη, εδέσματα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, πιάτα δημιουργικής κουζίνας, τοπικές νοστιμιές, κρασιά, αποστάγματα και υπέροχα γλυκά.
Ο Κωστής Ζαφειράκης, με την αφήγηση και το χιούμορ του σφραγίζει αυτή την ξεχωριστή εμπειρία στην πόλη.

Πέμπτη 31 Μαρτίου
Σημείο συνάντησης: Άγαλμα Βενιζέλου (Πλατεία Αριστοτέλους)
Ώρα: 19:00
Συμμετοχή: 15 ευρώ (μέγιστος αριθμός συμμετοχών 40 άτομα)
Πληροφορίες/ Κρατήσεις: [email protected] και 6978186900- 1