ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ypologistis

Οnline dating: Κάντε την πρώτη κίνηση!

Ένα κοινό παράπονο των γυναικών που κάνουν log-in σε ιστοσελίδες γνωριμιών; Ότι από τους άντρες που τις βομβαρδίζουν με μηνύματα, ελάχιστοι φαίνονται καλές περιπτώσεις. Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ το ίδιο πρόβλημα, η λύση είναι απίστευτα απλή, σύμφωνα με μελέτη της ιστοσελίδας γνωριμιών OKCupid: να πάρεις την πρωτοβουλία να στείλεις εσύ το πρώτο μήνυμα σε όσους σε ενδιαφέρουν.

«Συνήθως παίρνουμε την πρωτοβουλία να στείλουμε μηνύματα σε ανθρώπους πιο ελκυστικούς από εμάς. Αν, λοιπόν, περιμένουμε πάντα από τους άλλους να κάνουν την πρώτη κίνηση, συμβιβαζόμαστε με τα λίγα», εξηγεί η Χιμένα Αλμεντάρες, μια από τους επικεφαλής του site.

Επιπλέον, οι γυναίκες έχουμε υπερδιπλάσιες πιθανότητες από τους άντρες να πάρουμε απάντηση σε ένα μήνυμα που στέλνουμε, ενώ το 30% των μηνυμάτων που παίρνουμε την πρωτοβουλία να στείλουμε εμείς καταλήγει σε ραντεβού (το αντίστοιχο ποσοστό στα μηνύματα που στέλνουν πρώτοι οι άντρες πέφτει στο 12%). Εξάλλου, το καλό είναι ότι ακόμη και να επαληθευτεί το χειρότερο σενάριο και να μη μας απαντήσει ο άλλος ποτέ, σε αντίθεση με το φλερτ σε ένα μπαράκι δεν θα συναντήσουμε ποτέ εκείνον που μας έφτυσε!