ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο κούκλος γιος του Τζέρεμι Κόρμπιν μοιάζει με ηθοποιό του Χόλιγουντ!

Μπορεί ο ηγέτης των Εργατικών στη Βρετανία να πανηγυρίζει, αφού εξασφάλισε 262 έδρες στις πρόσφατες εκλογές και απείλησε σοβαρά την Τερέζα Μέι, αλλά και ο 23χρονος γιος του Τόμι είναι πολύ δημοφιλής ανάμεσα στα κορίτσια στα social media.

 

Ο μικρότερος από τους τρεις γιους που έχει αποκτήσει ο επικεφαλής των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, με την δεύτερη σύζυγό του, Κλαούντια Μπρατσίτα από τη Χιλή, είναι ενεργός στην πολιτική και μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook προέτρεπε τους νέους ψηφοφόρους να ψηφίσουν τους Εργατικούς στις εθνικές εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Όμως, οι νεαρές Βρετανίδες στο Twitter έχουν γίνει φανατικές θαυμάστριες του υιού Κόρμπιν και αναρωτιούνται σε ποιον ηθοποιό του Χόλιγουντ μοιάζει περισσότερο ο Τόμι. Στον Ελάια Γουντ από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» ή τον Ντάνιελ Ράντκλιφ από τον «Χάρι Πότερ»;

Μερικές ανέφεραν ότι ο Τόμι Κόρμπιν μοιάζει ακόμα και στον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η βρετανική εφημερίδα Daily Mirror προέτρεψε τον Τζέρεμι Κόρμπιν στη επόμενη προεκλογική του καμπάνια να έχει δίπλα του τον δημοφιλή γιο του.

DCDtf80XcAAVYfU.jpg

protothema.gr