exthroi-eks-aimatos

Οι «Εχθροί εξ αίματος» του Αρκά στο Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης»

Οι επιτυχημένες παρατάσεις του Δεκεμβρίου για το θεατρικό έργο του Αρκά «Εχθροί εξ αίματος» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σακατζή από τη Θεατρική ομάδα του Δήμου Παύλου Μελά, οδήγησε το Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού στην απόφαση, να προσθέσει άλλες έξι παραστάσεις μέσα στον Ιανουάριο του 2016.

Κατόπιν λοιπόν ΄΄απαίτησης΄΄ του κοινού, τα διήμερα Παρασκευής και Σαββάτου 15-16, 22-23, 29-30 Ιανουαρίου, στο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» και με ώρα έναρξης στις 9 το βράδυ οι συντελεστές της παράστασης θα ζωντανέψουν επί σκηνής την ευφάνταστη μαύρη κωμωδία του Αρκά.

Aντί εισιτηρίου οι θεατές μπορούν να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παύλου Μελά με τρόφιμα συσκευασμένα μακράς διαρκείας. Κατά τη διάρκεια των πρώτων παραστάσεων που τις παρακολούθησαν πάνω από 800 άτομα, συγκεντρώθηκαν συνολικά 791 κιλά τρόφιμα.

Η Θεατρική Ομάδα Παύλου Μελά, δημιουργήθηκε πρόσφατα από την συνένωση της Θεατρικής Ομάδας «Καπνομάγαζο» του Δήμου Σταυρούπολης και το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Πολίχνης. Θα ακολουθήσουν παραστάσεις και από άλλα τέσσερα Θεατρικά έργα για τη σεζόν 2015-2016.