ΕΙΔΗΣΕΙΣ
mydia

Μύδια σαγανάκι με το κέλυφος.

Μιά ακόμη εύκολη, επίκαιρη συνταγή από την Χριστίνα Φαρδή.

Σοτάρω πρώτα το κρεμμύδι, προσθέτω τα καλά πλυμένα μύδια, αφού ψηθούν τα σβήνω με κρασί άσπρο, προσθέτω μουστάρδα, λίγο νεράκι, αλάτι, πιπέρι, λίγο κόρν φλάουρ και τα αφήνω να πάρουν βράση και στο τέλος προσθέτω λίγο ωμό λάδι. Ιδού!

ΥΛΙΚΑ:

Κρεμμύδι,

Μύδια,

Κρασί,

Μουστάρδα,

Αλάτι,

Πιπέρι,

Κόρν φλάουρ