Μόνη θα μείνει η Καινούργιου: Πρώτη αποχώρηση απ΄την εκπομπή!
12/11/2015 Share

Μόνη θα μείνει η Καινούργιου: Πρώτη αποχώρηση απ΄την εκπομπή!

Η πρώτη αποχώρηση από την ομάδα που πλαισιώνει μπροστά από τις κάμερες την Κατερίνα Καινούργιου στο «Λόγω TiVis», είναι γεγονός.

 

Ο Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος διατηρεί άψογες σχέσεις με την παρουσιάστρια καθώς είναι χρόνια φίλοι, αποτελεί πλέον παρελθόν για την από την απογευματινή εκπομπή του Alpha.

Nikos-Georgiadis-Katerina-Kainourgiou

Ο δημοσιογράφος, αρχικά, συμμετείχε στην εκπομπή τρεις κι εν συνεχεία δυο φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, μια αλλαγή που έγινε στην αρχική συμφωνία του με τον κανάλι, οδήγησε στη λύση της συνεργασίας του με την εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του σταθμού ζήτησαν από τον Νίκο Γεωργιάδη να εμφανίζεται μόνο μια φορά την εβδομάδα στην εκπομπή, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει και η οικονομική συμφωνία που είχε κάνει.

Εκείνος δεν δέχτηκε την συγκεκριμένη πρόταση κι έτσι, την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, συναντήθηκε με τη Μαρία Σαγανά, στέλεχος του Alpha, και μαζί κατέληξαν στο τέλος της συνεργασίας τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην απόφασή του συνετέλεσε και το γεγονός ότι πιεζόταν χρονικά λόγω των υποχρεώσεών του στη διεύθυνση του περιοδικού «ΟΚ!».

faysbook.gr