ΕΙΔΗΣΕΙΣ
astynomia-2

Μπαράζ συλλήψεων στην Κεντρική Μακεδονία

Επτά άτομα συνελήφθησαν χθες στην Κεντρική Μακεδονία για διάφορα αδικήματα. Δείτε αναλυτικά:

  • Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ένας 40χρονος, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι του απέκρυπτε συνολικά 2.890 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Οι ποσότητες λαθραίων τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο Τελωνείο Σκύδρας, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων. Επίσης από την κατοχή του κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.030 ευρώ.
  • Συνελήφθη χθες το πρωί στην Σκύδρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, ένας 47χρονος, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση, 93 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το χρηματικό ποσό των 104 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση των λαθραίων τσιγάρων.
  • Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Εθνική Οδό Αθηνών – Ευζώνων, στο ύψος του Πολυκάστρου Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, ένας 42χρονος , καθώς διαπιστώθηκε με το όχημα του να μεταφέρει προς το εσωτερικό της χώρας έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στην χώρα και ήταν καταχωρημένοι στον κατάλογο ανεπιθύμητων αλλοδαπών. Το παραπάνω αυτοκίνητο κατασχέθηκε, όπως και το χρηματικό ποσό των 435 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου.
  • Συνελήφθη χθες το απόγευμα στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 35χρονος , καθώς νωρίτερα οδηγώντας ταξί δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών, αυξάνοντας ταχύτητα, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και λίγο πριν τη σύλληψη του απέρριψε στο οδόστρωμα μία συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης 0,6 γραμμαρίων και 14 ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.
  • Συνελήφθησαν χθες το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, δύο άτομα ηλικίας 36 και 43 ετών, καθώς στην κατοχή του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και ναρκωτικά δισκία, ενώ στην κατοχή του 43χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης, που την είχε προμηθευτεί από τον 36χρονο και 25 ναρκωτικά δισκία.
  • Συνελήφθη χθες το βράδυ στην Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, ένας 29χρονος, διότι νωρίτερα επιχείρησε να διαρρήξει με αιχμηρό αντικείμενο την κεντρική πόρτα οικίας που διέμενε μία 30χρονη, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την παθούσα και τράπηκε σε φυγή, δίχως να αφαιρέσει οτιδήποτε.