ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλλιστεία με μαγιό για… υποψήφιες αεροσυνοδούς στην Κίνα

Άγρια… σχέδια φέρεται πως έχουν καταστρώσει αεροπορικές εταιρείες στην Κίνα, οι οποίες ανακοίνωσαν ότι θα προβούν σε προσλήψεις γυναικών και ανδρών αεροσυνοδών.  Πού εντοπίζεται το… άγριο στις προθέσεις της κινεζικής εταιρείας; Στα τεστ που ζήτησε να υποβληθούν οι υποψήφιοι και στους όρους που έθεσε. Προκειμένου, λοιπόν, να διεκδικήσουν μία θέση, οι υποψήφιες/οι αναγκάστηκαν να παρελάσουν με μαγιό ενώπιον μίας επιτροπής αξιολόγησης, λαμβάνοντας μέρος σε έναν ιδιότυπο διαγωνισμό «καλλιστείων»!

Τα κορίτσια με στολή αεροσυνοδού

Στην πασαρέλα» έλαβαν μέρος χιλιάδες κοπέλες και αγόρια, απόφοιτοι λυκείων, οι οποίοι επιθυμούν να καταλάβουν μία θέση αεροσυνοδού στην αεροπορική εταιρεία. Η ιδιαιτερότητα αυτή, που συγκέντρωσε νεαρά άτομα απ’ όλα τα πλάτη και μήκη της Κίνας, εξηγήθηκε από τους διοργανωτές ως εξής. Το event οργάνωσε το πρακτορείο μοντέλων Qingdao, συνδυάζοντας δύο ξεχωριστά (;) πράγματα. Τις προσλήψεις σε κινεζική αεροπορική εταιρεία, αλλά και το διαχωρισμό νεαρών ατόμων που μπορούν να ακολουθήσουν καριέρα μοντέλου.

Πασαρέλα με μαγιό για τις υποψήφιες μοντέλες ή αεροσυνοδούς

Οι συμμετέχοντες λοιπόν, είχαν δύο ευκαιρίες. Ή να γίνουν αεροσυνοδοί, ή μοντέλα! Το «παρών» έδωσαν περισσότερα από 1.000 άτομα, κορίτσια και αγόρια, τα οποία επιθυμούν να ακολουθήσουν τη μία ή την άλλη καριέρα. Όσον αφορά το μόντελινγκ, όπως εξήγησαν οι διοργανωτές, θα εκτιμηθούν κάποια… ιδιαίτερα ταλέντα, ενώ σε ότι αφορά τις προσλήψεις σε αεροπορικές εταιρείες, οι νικητές του διαγωνισμού θα μπουν σε λίστα προτεραιότητας και θα προσληφθούν το συντομότερο δυνατό.