ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ιδρύθηκε νέος Ροταριανός Όμιλος με έδρα τη Θεσσαλονίκη

Την ίδρυση του νέου Μητροπολιτικού Ροταριανού Ομίλου Θεσσαλονίκης χαιρέτησε ο Διοικητής της 2484 Ρ.Δ.Π. ροτ. Κωνσταντίνος Πετρίδης με την συμμετοχή πολλών κορυφαίων προσωπικοτήτων της επιχειρηματικής και δημιουργικής Θεσσαλονίκης.

Ο νέος ροταριανός όμιλος έρχεται να ικανοποιήσει την επιθυμία πολλών για την δημιουργία ενός μη κερδοσκοπικού σωματείου με έδρα το Μητροπολιτικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, που θα οι δράσεις του θα αποτελούν παράδειγμα ήθους, αξιοπρέπειας, μακριά από τις παθογένειες του παρελθόντος και με σεβασμό και αγάπη για τον τόπο μας..

Την ανακοίνωση της δημιουργίας του νέου μας ομίλου, χαιρέτισε σε ειδική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη και ο Υπεύθυνος Ζώνης 20Β Safak Alpay ο οποίος παρουσία του Διοικητή Κωνσταντίνου Πετρίδη και όλων των τ. Διοικητών της 2484 Ρ.Δ.Π. υποδέχθηκε με χαρά τη σύσταση του Metropolitan Rotary Club of Thessaloniki του οποίου την χάρτα θα παραδώσει επίσημα στον ιδρυτικό πρόεδρο ροτ. Κωνσταντίνο Κωστόπουλο στο κορυφαίο ετήσιο Συνέδριο της 2484 Ρ.Δ.Π. που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Δράμας στις 21, 22 και 23 Απριλίου 2017 .

Κατά την ίδια συνάντηση, συμφωνήθηκε και η πραγματοποίηση της επίσημης πρώτης μεγάλης εκδήλωσης του Metropolitan Rotary Club of Thessaloniki να γίνει την Δευτέρα 24 Απριλίου με θέμα «Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη: Νέες προοπτικές τουριστικής και πολιτιστικής ανάπτυξης» παρουσία των δύο δημάρχων των πόλεων. Στην ίδια εκδήλωση, θα πραγματοποιηθεί και η Τελετή Απονομής των ροταριανών σημάτων σε όλα τα μέλη του ομίλου, παρουσία των Αρχών, Προξένων, Προέδρων και εκπροσώπων των φορέων της πόλης.