ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Πέφτει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ για το σαββατοκύριακο με καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους και τοπικά χαλαζοπτώσεις.

 Όπως δήλωσε ο μετεωρολόγος Μιχάλης Σιούτας, πρόκειται για μία γρήγορη μεταβολή η οποία θα εκδηλωθεί από το βράδυ του Σαββάτου και μέχρι την Κυριακή.

Όπως είπε τα φαινόμενα δεν θα είναι εκτεταμένα. Θα επηρεάσουν κυρίως την ανατολική Μακεδονία και Θράκη κυρίως τις πρωινές ώρες της Κυριακής.

Για τη Χαλκιδική αργά τη νύχτα του Σαββάτου θα αναπτυχθούν νεφώσεις και βροχές αναμένονται κυρίως τις πρωινές ώρες της Κυριακής στα ηπειρωτικά και όχι τόσο στις χερσονήσους, ωστόσο ο κ. Σιούτας δεν απέκλεισε να εκδηλωθούν και εκεί κάποια φαινόμενα τοπικού όμως χαρακτήρα. Οι πιθανότητες ωστόσο όπως είπε είναι μικρές.

Στη Θεσσαλονίκη το κύριο χαρακτηριστικό της Κυριακής θα είναι οι ισχυροί άνεμοι αλλά και τοπικές καταιγίδες. Η θερμοκρασία σε πτώση δεν αναμένεται να ξεπεράσει τους 30 με 31 βαθμούς. Μικρή η πιθανότητα βροχής.

Τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν από τη Δευτέρα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 32 και 33 βαθμών. Ο καιρός θα διατηρηθεί καλός και η θερμοκρασία θα ανέβει και πάλι φτάνοντας τους 35 βαθμούς.