ΕΙΔΗΣΕΙΣ
LINTSEI LOXAN

Ερωτευμένη με Έλληνα επιχειρηματία η Λίντσεϊ Λόχαν

Ερωτευμένη με Έλληνα επιχειρηματία είναι η διάσημη ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν και μάλιστα με τον άνδρα που «την έσωσε» μετά τον εκρηκτικό καβγά που είχε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της σε παραλία της Μυκόνου, νωρίτερα αυτό το μήνα.

Η 30χρονη ηθοποιός, που χώρισε μετά την ταραγμένη σχέση της με τον 23χρονο Ιγκόρ Ταραμπάσοφ, τον Ιούλιο μετά από μια σειρά δημόσιων καβγάδων, λέγεται ότι γνώρισε τον νέα άνδρα στη ζωή της, κατά την διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της στη Μύκονο όταν ήταν ακόμη με τον Ιγκόρ.

Σύμφωνα με την «Sun», η Λίντσεϊ και ο Έλληνας ιδιοκτήτης εστιατορίου λέγεται ότι έχουν «προχωρήσει σε σοβαρή σχέση» προχωρώντας τη σχέση τους από το φιλικό σε ένα άλλο επίπεδο.

Μια πηγή μάλιστα δήλωσε στην εφημερίδα: «Ο Ιγκόρ έδειξε τον πραγματικό εαυτό του σε μια σειρά από απίστευτα περιστατικά όπως επίσης και ο νέος σύντροφος της Λόχαν που παρενέβη για να τη βοηθήσει. Η Λίντσεϊ λέει ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό και ήδη αναφέρεται σε αυτόν ως ο άνδρας που την έσωσε από τον Ιγκόρ. Η Λίντσει πιστεύει πως αυτή είναι η αρχή μιας πιο υγιούς σχέσης».
Η ΛΊντσεϊ και ο Ιγκόρ άρχισαν να βγαίνουν το περασμένο έτος και αρραβωνιάστηκαν τον Απρίλιο. Τα πράγματα όμως άρχισαν να δυσκολεύουν όταν η αστυνομία κλήθηκε στο σπίτι της ηθοποιού στο Λονδίνο μετά από καβγά του ζευγαριού.

Η Λίντσεϊ είχε κατηγορήσει στο παρελθόν τον πρώην αρραβωνιαστικό της πως την κακοποιεί και πως τον φοβόταν. Όπως είχε δηλώσει στην Mail on Sunday: «Αντιλαμβάνομαι τώρα πως δεν μπορεί κανείς να μένει σε μια σχέση μόνο για την αγάπη. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να δέχεται να την χτυπούν και να μένει με αυτόν τον άνθρωπο ειδικά όταν αυτός δεν είναι διατεθειμένος να ζητήσει συγνώμη».

Τα πράγματα άλλαξαν κατά τη διάρκεια των διακοπών στη Μύκονο τον περασμένο μήνα, όταν δημοσιεύτηκαν εικόνες του ζευγαριού να μαλώνουν σε μια παραλία.