moutsinas

Επιστρέφει στον Alpha ο Μουτσινάς;

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και παραδοσιακά, είναι η ιδανική χρονική στιγμή για να ανθίσει η παραφιλολογία γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον των παρουσιαστών.

Ένα σενάριο ήθελε τον Νίκο Μουτσινά να έχει έρθει σε επαφές με ανθρώπους του Alpha, ώστε να επιστρέψει εκεί και να ξανακάνει το “Δέστε τους”, αλλά η Νάνσυ Νικολαΐδου μέσα από τη στήλη της στο TV Έθνος βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Και επειδή όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή έτσι και φέτος στηρίζεται παραδοσιακά η τηλεοπτική μπούρδα απ’ όπου κι αν προέρχεται, ας βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Ντόρος προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες με την… πληροφορία που ήθελε τον Νίκο Μουτσινά να έχει περάσει από τον Alpha και να συζητά με τους ιθύνοντες το αν θα κάνει και πάλι από Οκτώβρη το «Δέστε τους».

Μάλιστα, θα είχε, σου λέει, στο πλευρό του και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ναι, ζήλεψαν το τηλεοπτικό σουξέ της «παρουσιάστριας με το ζόρι» για να τη βάλουν και στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού!

Μία πληροφορία η οποία φυσικά ήταν πολύ… καλή για να είναι αληθινή. Βλέπετε, ο Νίκος δεν πέρασε από τον Alpha, ούτε ραντεβού έκανε για του χρόνου, καρατσεκαρισμένο. Άλλωστε, απ’ ό,τι είμαι σε θέση να γνωρίζω, τα άνωθεν, τα… εντελώς άνωθεν κλιμάκια του καναλιού ,ακόμα δεν έχουν συγχωρήσει στον Νίκο την προπέρσινη αιφνιδιαστική του αποχώρηση, οπότε το κλίμα δεν τον σηκώνει.

Από την άλλη μεριά, ο ΑΝΤ1 θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό του, γιατί παρά τις ιδιορρυθμίες του (δεν είναι ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου…), πάνω απ’ όλα είναι μία εκνευριστικά χαρισματική προσωπικότητα,. Και για του λόγου το ασφαλές; Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η παρουσία του Νίκου είναι αυτή φέτος που έσωσε την… τηλεοπτική τιμή της πολύφερνης κατά τα άλλα κριτικής επιτροπής του «Your Face»!

Πηγή: womenonly