ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είμαι εδώ»: Εκστρατεία της Alzheimer Hellas για τον Παγκόσμιο Μήνα Alzheimer

Αυτός είναι ο τίτλος της νέας εκστρατείας που διοργανώνει η Alzheimer Hellas μέσω της επίσημης σελίδας της στο Facebook (FB προφίλ: “Αλτσχάιμερ Ελλάς”). Η εκστρατεία θα διαρκέσει όλο τον μήνα Σεπτέμβριο και πραγματοποιείται στα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Παγκόσμιο Μήνα Alzheimer.

Στόχος της εκστρατείας είναι να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει το ευρύ κοινό για την άνοια, να καταρρίψει το κοινωνικό στίγμα και να δώσει φωνή σε ανθρώπους με άνοια, περιθάλποντες, επαγγελματίες υγείας, φίλους, συγγενείς και όποιον άλλο επιθυμεί να λάβει δράση. Ο κάθε συμμετέχοντας από τη δική του πλευρά και οπτική καλείται να δηλώσει: «Είμαι εδώ», στέλνοντας το δικό του μήνυμα. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος στην εκστρατεία είναι να αποστείλει μια φωτογραφία του όπου σε αυτήν θα δηλώνει τον τρόπο που δηλώνει την παρουσία του δίπλα στο συνάνθρωπο με άνοια. Η φωτογραφία μπορεί να συνοδεύεται με κάποιο κείμενο, το ονοματεπώνυμο και από ποια οπτική δηλώνεται η παρουσία του συμμετέχοντα (άνθρωπος με άνοια, περιθάλποντας, επαγγελματίας κ.λ.π.) και θα αναρτηθεί στο δημόσιο προφίλ της Alzheimer Hellas στο FB.

Σας καλούμε να δηλώσετε την παρουσία σας! Μη ξεχνάτε ότι όταν ενωνόμαστε η φωνή μας δυναμώνει! Στηρίζουμε την εκστρατεία με μία φωτογραφία! Είμαστε όλοι εδώ!

Η αποστολή γίνεται με μήνυμα στη σελίδα του Facebook Αλτσχάιμερ Ελλάς :www.facebook.com/AlzheimerHellas