ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η UEFA σκέφτεται να αποβάλλει την Παρί ΣΖ απ’ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!

ο φετινό καλοκαίρι η Παρί Σεν Ζερμέν «τίναξε την μπάνκα» με την απόκτηση του Νεϊμάρ απ’ την Μπαρτσελόνα έναντι 222.000.000 ευρώ, αλλά και του Κιλιάν Εμπαπέ απ’ τη Μονακό με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς ύψους 145.000.000 ευρώ (+35.000.000 με τη μορφή bonus) για το ερχόμενο καλοκαίρι.

 

Τα τεράστια ποσά που δαπάνησαν οι Παριζιάνοι προκάλεσαν την αντίδραση κορυφαίων συλλόγων, μεταξύ των οποίων η Μπαρτσελόνα, οι οποίοι και ζήτησαν τον αποκλεισμό της γαλλικής ομάδας απ’ το Champions League λόγω παραβίασης του Financial Fair Play.

Η UEFA, το περασμένο διάστημα, υποστήριξε, μέσω του πρόεδρου της, Αλεκσάντερ Τσεφέριν, πως ερευνά την υπόθεση κι αν θεωρήσει πως έχει υπάρξει παραβίαση των κανονισμών, τότε δεν θα διστάσει να τιμωρήσει την Παρί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Equipe», ο πρόεδρος της UEFA, κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, παραδέχθηκε πως σκέφτεται να αποβάλλει την Παρί Σεν Ζερμέν απ’ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

«Αν θέλω να είμαι τόσο δημοφιλής όσο ο Μισέλ (σ.σ. Πλατινί), γνωρίζω πως πρέπει να αποβάλλω την Παρί Σεν Ζερμέν απ’ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», φέρεται να είπε ο Σλοβένος παράγοντας. Απ’ την πλευρά της, η UEFA διαψεύδει πως ακούστε τέτοια ατάκα απ’ το στόμα του Τσεφέριν.