ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν 5 άτομα στην Κ. Μακεδονία σε μία ημέρα

Συνελήφθη χθες (21-05-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών ένας 33χρονος ημεδαπός για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες την ίδια ημέρα εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος να οδηγεί κλεμμένη δίκυκλη μοτοσυκλέτα, την οποία προ επικειμένου αστυνομικού ελέγχου του εγκατέλειψε και διέφυγε. Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το προαναφερόμενο δίκυκλο το είχε αφαιρέσει την 20-05-2016 από το σπίτι ενός 32χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Πέλλας. Έπειτα από αναζητήσεις, ο 33χρονος εντοπίστηκε βραδινές ώρες την ίδια μέρα σε περιοχή της Πέλλας να επιβαίνει σε έτερη δίκυκλη μοτοσυκλέτα που δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και κατόπιν καταδίωξης ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς κατά την σύλληψή του αντιστάθηκε, ενώ έχει απασχολήσει τις Αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Συνελήφθησαν χθες (21-05-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας ένας 25χρονος ημεδαπός και μία 36χρονη ημεδαπή, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που επέβαιναν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 19,85 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Συνελήφθη χθες (21-05-2016) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου που επέβαινε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας.

Συνελήφθη χθες (21-05-2016) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας 50χρονος ημεδαπός για απόπειρα κλοπής. Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος, διέρρηξε την οικία 53χρονου ημεδαπού, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον παθόντα, διέφυγε χωρίς να αφαιρέσει οτιδήποτε και συνελήφθη από περιπολούντες αστυνομικούς.